Seimo narys D. Kepenis siūlo minėti Kliento dieną | Diena.lt

SEIMO NARYS D. KEPENIS SIŪLO MINĖTI KLIENTO DIENĄ

  • 20

Seimo narys „valstietis“ Dainius Kepenis siūlo įteisinti naują atmintiną dieną – Kliento.

Jis parengė įstatymo pataisą, kad kovo 19-oji Lietuvoje būtų minima kaip Kliento diena.

„Tai diena, sukurta padėkoti klientui ir priminti visuomenei apie kliento svarbą verslui, regionui, valstybei“, – teigia parlamentaras.

Jo teigimu, ši diena jau minima Klaipėdoje. Uostamiesčio verslininkų iniciatyva šiai dienai skiriami specialūs renginiai nuo 2010 metų. Pasak D. Kepenio, šią dieną švenčia ir didžiausios Lietuvos įmonės, užregistruotas internetinis vardas „klientodiena.lt“.

Politiko įsitikinimu, Kliento dienos paskelbimas atmintina diena paskatintų didesnę paslaugų įvairovę, užtikrintų geresnę jų kokybę, padėtų kurti aukštesnės vertės ilgalaikius santykius su klientais, taip pat gerintų klientų aptarnavimo kultūrą, ugdytų jam pagarbą, plačiau informuotų visuomenę apie įmonių veiklą, darbo specifiką, jų pasiekimus, verslo iniciatyvas bei partnerystę su kitais sektoriais.

Seimo nario duomenimis, Kliento diena švenčiama daugiau kaip 20 šalių, tarp jų – Švedijoje, Norvegijoje, Graikijoje, Jungtinėje Karalystėje, Lenkijoje, Latvijoje, Kroatijoje, Gruzijoje.

Pagal įstatymą, atmintinomis Lietuvoje paskelbtos 67 dienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Zelemunčikas

Chrienova tiem kolchoznykam,nuo žagrės rankenų prie valstybės vairo.Neranda vadelių.

tiesiog "SUSIGRAUDYNAU"

nuo viarslynyku ir politiku "supratingumo".Zinoma atsiras kas uzkibs ant sito smirdancio jauko.

Apgailėtina

Tas diedukas neaišku,kaip patekęs į Seimą [matyt,Verygos prastumtas],nieko rimto nenutuokdamas pasakyti,tai juokina visus visokiais savo paistalais.Juk kažką reikia veikti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS