Seimo opozicija kviečia pasiaiškinti ministrą J. Narkevičių | Diena.lt

SEIMO OPOZICIJA KVIEČIA PASIAIŠKINTI MINISTRĄ J. NARKEVIČIŲ

Seimo opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų ir Liberalų sąjūdžio frakcijos į bendrą posėdį antradienį kviečią susisiekimo ministrą Jaroslavą Narkevičių pasiaiškinti dėl viešumoje paskelbtų faktų apie ministro galimą dalyvavimą korupcinėje schemoje.

„Turime beprecedentę situaciją. Strateginiam valstybės sektoriui vadovauja ministras, kuriam mestas itin rimtas kaltinimas korupcija. Ministras kol kas neatsakė nė į vieną klausimą, nepateikė nė vieno įrodymo, kad jis realiai mokėjo už savo namo statybas, taip pat viešai melavo, kad nepažįsta minėto liudytojo, kas, jau dabar akivaizdu, netiesa“, – sakė Seimo opozicijos ir TS-LKD frakcijos lyderis Gabrielius Landsbergis.

Akla valdančiųjų gynyba veikia priešingai – atrodo, kad kažką slepia ne tik pats susisiekimo ministras, bet ir visa Vyriausybė.

„Akla valdančiųjų gynyba veikia priešingai – atrodo, kad kažką slepia ne tik pats susisiekimo ministras, bet ir visa Vyriausybė. Nors premjeras nuolat kartoja, kad jo vadovaujamame Ministrų Kabinete nebuvo skandalų, S. Skvernelis pats daro viską, kad J. Narkevičiaus istorija atrodytų kuo skandalingesnė. Juk užtektų tiesiog atsakyti į klausimus, pateikti įrodymus ir istorija būtų baigta, jei iš tiesų yra taip, kaip kalba ministras ir jį ginantys valstiečiai“, – teigia Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnė Viktorija Čmilytė-Nielsen.​

LRT tyrimų skyrius išsiaiškino, kad Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos deleguotas susisiekimo ministras J. Narkevičius, prieš dešimtmetį ėjęs aukštas pareigas Vilniaus savivaldybėje, už sėkmę renovacijos konkursuose iš bendrovės „Sodžiaus būsto“ esą galėjo reikalauti 10 procentų nuo laimėtų sumų. LRT tyrimų skyriaus duomenimis, už tuos pinigus esą buvo rekonstruotas J. Narkevičiaus namas Trakuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

deinis

Kažkaip kniti kaip pas Gabrielių atsirado žemės sklypas už 1,3 milijono ,iškur jį parskraidino ,taip pas įdomus monkės biznis ,vertas milijono o pardavė už AURĄ ,taip pat neaiškumas ,Narkevičius pakeitė pašto tarnautojus ir negirdėti skundų ,tik labai puolamas kai paskelbė jok geležinkeliuose kažkas norėjo prisisavinti 40 milijonų o kainėjasi už kotlėtą

...

Narkevičių paremt lenkai jau atominiu ginklu ginkluojasi. :s

Anonimui Pydarui

Vyrai gal dar po viena, ir užkasim
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS