Seimo rinkimuose balsą atidavė D. Grybauskaitė | Diena.lt

SEIMO RINKIMUOSE BALSĄ ATIDAVĖ D. GRYBAUSKAITĖ

  • 6

Pirmadienį prasidėjusiame išankstiniame balsavime savo balsą Seimo rinkimuose atidavė ir kadenciją baigusi šalies vadovė Dalia Grybauskaitė. Skirtingai nei politinių partijų lyderiai, prezidentė balsavo be žiniasklaidos dėmesio.

Kaip Eltai teigė prezidentės biuras, D. Grybauskaitė Seimo rinkimuose iš anksto balsavo antradienio rytą Vilniaus rajono savivaldybėje.

Parlamento rinkimai vyks sekmadienį. Nuo pirmadienio šalyje vyksta išankstinis balsavimas, jis truks iki spalio 8 d. 20 val. vakaro. Balsuoti išankstinėmis dienomis rinkėjai gali nuo 7 val. ryto iki 20 val. vakaro. Dėl koronaviruso grėsmės, balsuoti iš anksto galima ne tik Lietuvos miestų ir rajonų savivaldybių pastatuose, bet ir papildomai įrengtose balsavimo vietose.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

sitai uzslaptintai 75 metams vyzai

senai turejo but atimta balsavimo teise......

Balsuotojas

Vatnikai, dundukai, visokie atsilupėliai tikrai balsuos už tokius pačius vatnikus. Gal už Karbauski, gal uz jo bendrininkus. O kas is tikrųjų yra Karbauskis? Milijonus susikrovęs, Karbauskis aiškia vykdo Kremliaus nurodymus. Jis, kaip ir Putinas, nekencia Lietuvos ir visų tų, kurie atvedė Lietuvą i nepriklausomybę. Šis tipas dirba Rusijos slaptosioms tarnyboms, jo pasamdyti internetiniai troliai puola visus, kurie kritikuoja Verygos, skvernelio, Monkevičiaus, Narkeviciaus juodus darbus. Štai ką Karbauskis yra “nuveikęs”: 1) reikalavo referendumo prieš NATO; 2) siūlė atidėti narystę Europos Sąjungoje 25 metams; 3) finansavo ir organizavo, Rusijai naudingą, amerikiečių kampanijos Chevron išvarymą.

Kis

Butu mano valia ,as jai drausciau balsuoti,kol nepaaiskina vienaip ar kitaip savo priklausomybes del tarnavimo KGB strukturuose?Tai labai rimtas mestas kaltinimas.Tyla ,reikstu patvirtinima?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS