Seimo Užsienio reikalų komiteto nariai su Bundestago kolegomis aptars regiono saugumą | Diena.lt

SEIMO UŽSIENIO REIKALŲ KOMITETO NARIAI SU BUNDESTAGO KOLEGOMIS APTARS REGIONO SAUGUMĄ

  • 16

Seimo Užsienio reikalų komiteto nariai kartu su Vokietijos Bundestago kolegomis pirmadienį aptars regioninio saugumo klausimus.

Pagrindinis dėmesys susitikimo metu bus skiriamas užsienio politikos ir regioninio saugumo klausimams.

„Džiaugiuosi, kad Berlynas tampa vienu svarbiausiu Lietuvos užsienio, saugumo, investicijų, prekybos partneriu. Ypač Bundestage visais esminiais Lietuvai klausimais mus remia visos pagrindinės vokiečių partijos, todėl ir mes šį kartą į Berlyną vykstame atstovaudami maksimaliai visas URK politines spalvas“, – teigia komiteto pirmininkas Žygimantas Pavilionis.

Komiteto atstovai dalyvaus bendrame posėdyje su  Vokietijos Bundestago nariais, kituose susitikimuose su Vokietijos valdžios atstovais Berlyne.

Vizito metu numatyti susitikimai su federalinio kanclerio patarėju Užsienio ir saugumo politikai Jensu Plotneriu (Jensu Pliotneriu) Vokietijos Užsienio reikalų ministerijos politikos direktore Tjorven Bellmann (Tjorven Belman), Bundestago Gynybos komiteto nariais.

Lietuvos parlamentarai taip pat susitiks su Lietuvos diasporos Berlyno jaunųjų profesionalų klubo LEO nariais.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Tai bent paprotys

Sadizmo apologetai imasi praktinių žingsnių. Ž.Pavilionis braukia prakaitą, stabilizuojant pasaulinį pusiausvyros sutrikimą, o tie, turintys XXXL dydžio liežuvius, pliurpia pliurpalus.

JANKIAI- jau "apgynė"

belieka ,jog puolančius konservat KGB-tus atstumtų ir bundestagas

narkoavinas

Na , kaip tai mažokai įdegęs kaip Kubos mafiozas ...sakyčiau ...tokį iškart demaskuotume jei tik užeitų romo išlenkti...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS