Seimo vicepirmininkas J. Liesys palieka Liberalų frakciją ir partiją | Diena.lt

SEIMO VICEPIRMININKAS J. LIESYS PALIEKA LIBERALŲ FRAKCIJĄ IR PARTIJĄ

  • 9

Seimo vicepirmininkas Jonas Liesys pranešė paliekantis Liberalų sąjūdį ir jos frakciją Seime, nes nenori kenkti jos reputacijai.

„Pareiškimo dar nepateikiau, tik tokias mintis pasakiau“, – trečiadienį BNS sakė J. Liesys.

„Tai labai skausmingas man apsisprendimas, nes tai vienintelė ir, matyt, paskutinė partija, kurioje buvau“, – tvirtino jis.

Politikas sakė, kad tokį žingsnį apsisprendė žengti nenorėdamas pakenkti Liberalų sąjūdžiui, mat jis yra vienas iš didelį rezonansą sukėlusio pasiūlymo įteisinti rentas neperrinktiems parlamentarams autorių.

Kad nepakenčiau deryboms ir nepakenkčiau Liberalų sąjūdžiui kaip partijai ir frakcijai.

„Kad nepakenčiau deryboms ir nepakenkčiau Liberalų sąjūdžiui kaip partijai ir frakcijai. Manau, kad frakcija tikrai tam (pasiūlymui dėl rentų – BNS) nepritars, o įvaizdžiui negaliu kenkti kaip vienas iš partijos narių“, – sakė J. Liesys.

Šią Seimo kadenciją politikas baigs būdamas Mišrioje Seimo narių grupėje.

Į naują parlamentą J. Liesys nepateko.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

slykstu

slykstu ziureti i sio veikejo ,,FIZIONOMIJA'' nes sveiku protu neimanoma suprasti ir pateisinti ketverta metu siltai ir riebiai gyvenusio bet nieko gero valstybei nedavusio veikejo reikalavimu Gal but per ketvrta metu del nieko neveikimo ir gaunancio didziulius pinigus pasikeicia ir mastymas juk gyvenime visko buna

Pirmas

Pirmą kartą matau ir girdžiu. Matyt ir vienintelį pasiūlymą pateikė norėdamas patekti į istoriją.

stai kokie musu seimunai,tik snukius augina,

MATOSI KAS [ER ZMOGENAS,vis,maza ir maza,pirmiausia ka gero padarei kad tau renta moketi,pre tokius padarus padorus zmones negauna nei algos ,pencijos,tokie viska sau sasiglemzia ,dievo nebijot,neuzilgo bus pasimatymas ant svarstykliu,KA GERO SITAM GYVENIME PADAREI,oi kaip bus skanu ,plysiku buriai,vis mazna ir mazna,,,,,,,,,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS