Šiauliuose A. Visockas sudarė koaliciją su „valstiečiais“ | Diena.lt

ŠIAULIUOSE A. VISOCKAS SUDARĖ KOALICIJĄ SU „VALSTIEČIAIS“

  • 0

Šiauliuose perrinkto mero Artūro Visocko dauguma skelbia sudariusi koaliciją su ligšioliniais partneriais „valstiečiais“.

Į vicemerus siūlomi dabartinis mero pavaduotojas ir jo komiteto „Dirbame miestui“ atstovas Domas Griškevičius bei „valstiečių“ atstovas Egidijus Elijošius, pirmadienį pranešė mero sąrašo atstovai.

Administracijai vadovauti siūlomas gruodį iš administracijos direktoriaus pereigų atleistas nepartinis Antanas Bartulis, jis iki šiol ėjo mero patarėjo pareigas.

Mero sąrašas taryboje turės 16 narių, „valstiečiai“ – tris. Iš viso taryboje dirbs 31 politikas.

Pasak pranešimo, koalicijos programa, pavadinta „Žmogus, bendruomenė, savivalda“, sudaryta radus „bendrą viziją kurti, puoselėti ir atsakingai valdyti Šiaulių miestą“.

„Tikiuosi sklandaus darbų tęstinumo ir didesnio susikalbėjimo bei stabilumo miesto taryboje. Koalicijos programa ir sutartis yra atvira,  todėl partneriai kviečia visus savivaldybės tarybos narius, pritariančius koalicijos programai ir jos darbams, prisidėti prie jos įgyvendinimo“, – sako Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

„Valstiečių“ atstovas Aurimas Žvinys džiaugėsi, kad programines nuostatas su ligšioliniais partneriais pavyko suderinti sklandžiai, ir teigė, jog „svarbiausia išlaikyti stabilų darbų tęstinumą“.

Pirmasis naujos tarybos posėdis vyks antradienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS