A. Širinskienė: komisija darbo laiku negali baigti dėl išorės trikdžių | Diena.lt

A. ŠIRINSKIENĖ: KOMISIJA DARBO LAIKU NEGALI BAIGTI DĖL IŠORĖS TRIKDŽIŲ

Seimas svarstys siūlymą pratęsti Laikinosios tyrimo komisijos dėl galimos neteisėtos įtakos ir (ar) poveikio Lietuvos politikams, valstybės tarnautojams ir politiniams procesams Lietuvoje parlamentinio tyrimo laiką. 2018 m. rugsėjo 25 d. priimtu nutarimu komisija parlamentinį tyrimą turi atlikti ir Seimui išvadą pateikti iki šių metų gegužės 1 d. Nutarimo projektu siūloma komisijos darbą pratęsti iki gruodžio 15 d.

Pasak komisijos pirmininkės, Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkės Agnės Širinskienės, komisija darbo laiku negali baigti dėl išorės trikdžių: „Negalėjome ir dar negalime gauti įvairių tarnybų dokumentų, kurie yra susiję su anksčiau Seimo atliktais tyrimais, motyvuojant tuo, kad Seimo kontrolieriai vis dar atlieka įvairius patikrinimus. Be abejo, susidūrėme ir su tam tikrais sunkumais bendraujant ir su valstybinėmis įmonėmis. Dabar tos problemos yra sprendžiamos ir valstybės įmonės pradėjo teikti informaciją.“

Projektui po pateikimo pritarė 51, prieš balsavo 32, susilaikė 3 Seimo nariai. Pagrindiniu šio klausimo svarstyme paskirtas Teisės ir teisėtvarkos komitetas.

Projektus Seimo posėdyje numatoma svarstyti balandžio 11 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Žvelk plačiau ir pradėk

nuo teksto skaitymo ) ar bėdos su teksto suvokimu ? Aiškiai parašyta kodėl negali baigti laiku - negauna dokumentų ir t.t... ir tokie bukenos dar komentuoja? )))

Žvelk giliau

Laiko jinai neturi- gražus blefas. Praeitą penktadienį su vyru ir dar kažkuo darbo laiku 9 val. ryte važiavo į Lenkiją. Pateko į avariją. Kodėl tuo laiku darbo laiku nedirbo?

Nuomone.visose mininterijos milijonais lyja kazkam i kisenes

Kail ka baigsit ,juk darbo metu po Lekijas trankotes.O tik vaidinat ,kad dirbat.Korupcijos pilna ir jusu valdanciuju metais.Dingsta cigaretes nors pilna irenginiu kurie kainavo ne viena tukstanti.Svietimo ministerijoj isplauti milijonai,o Monkevicius megino viska uzglaistyti.Masiulis mat prasimano.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS