A. Širinskienė nesistebi, kad S. Skverneliui buvo grasinama: tai politikams – jokia naujiena | Diena.lt

A. ŠIRINSKIENĖ NESISTEBI, KAD S. SKVERNELIUI BUVO GRASINAMA: TAI POLITIKAMS – JOKIA NAUJIENA

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos narė Agnė Širinskienė teigė nesistebinti dėl to, kad tuomet dar premjero pareigas ėjusiam Sauliui Skverneliui buvo grasinama sunkiai sutrikdyti sveikatą ar net nužudyti.

Pasak „valstietės“, kiekvienas asmuo, siekdamas aktyviai veikti politikoje, turi suprasti, kad susidurs su didesniu viešumu ir neigiamu visuomenės dėmesiu.

„Matyt, grasinimai politikams nėra jokia naujiena. Galbūt ši byla aktualizavo šį klausimą. Be abejo, kas buvo padaryta ir šiuo atveju, politiko saugumas buvo užtikrintas, o kartais politikams su tuo didesniu viešumu ir neigiamu visuomenės dėmesiu tenka susidurti. Tai čia yra natūralus dalykas, ką, aš manau, kiekvienas žmogus, kuris eina į Seimą, įsivertina“, – antradienį Seime, atsakinėdama į žurnalistų klausimus, sakė A. Širinskienė.

Tai čia yra natūralus dalykas, ką, aš manau, kiekvienas žmogus, kuris eina į Seimą, įsivertina.

Parlamentarė teigia, kad ir jai pačiai, pradėjus veikti politikoje, yra tekę atsidurti tam tikrose nemaloniose situacijoje, tačiau „valstietė“ nemano, kad grasinimai politikams Lietuvoje yra išskirtinė problema.

„Yra buvę nemalonių situacijų, bet tikrai nemanau, kad tai yra tokio masto problema, kurią reikėtų labai sureikšminti. Manau, kad visose visuomenėse tokių situacijų būna. Lietuva irgi nėra išimtis“, – teigė A. Širinskienė.

Kaip antradienį skelbė portalas Delfi.lt, Vadovybės apsaugos departamento (VAD) pareigūnai, gavę žinių apie grasinimus nužudyti bei sunkiai sutrikdyti ekspremjero S. Skvernelio sveikatą, sustiprino tuomečio Vyriausybės vadovo apsaugą bei kreipėsi į Generalinę prokuratūrą ir Policijos departamentą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Juokdariai

KAs galejo rimtai grasinti sitam bulvianosiui? Gatves paisinetojas? Gal dar ir sitai "grazuolei" kas nors grasino? O gal net priekabiavo?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS