A. Skardžius praneša paliekantis LSDD frakciją | Diena.lt

A. SKARDŽIUS PRANEŠA PALIEKANTIS LSDD FRAKCIJĄ

Seimo narys Artūras Skardžius patvirtino ketvirtadienį pasitrauksiantis iš Lietuvos socialdemokratų darbo (LSDD) frakcijos ir pereisiantis į mišrią Seimo narių grupę.

A. Skardžius teigia, kad sprendimas palikti frakciją buvo nulemtas artėjančių Seimo rinkimų. Politikas taip pat neslepia svarstantis galimybę artėjančiuose rinkimuose dalyvauti su Darbo partija.

„Tai planuoju padaryti rytoj ryte“, – savo planus Eltai patvirtino A. Skardžius.

Politiko teigimu, šis sprendimas priimtas, norint ryškiau dalyvauti Seimo rinkimų kampanijoje ir nepriklausomai reikšti savo poziciją.

„Vienas dalykas, aš nesu partijos narys, antras dalykas, artėja (Seimo – ELTA) rinkimai, ir ką pavyko padaryti su valdančiąja dauguma, tą pavyko padaryti. O dabar tiesiog reikia ryškiau dalyvauti rinkiminėje kampanijoje ir nepriklausomai reikšti savo poziciją. Tai pagrindinės priežastys“, – teigė politikas.

„Vis dėlto priklausymas valdančiajai daugumai riboja komunikacijos galimybes, nes reikia savo poziciją kažkiek šlifuoti“, – pridūrė jis.

Prakalbęs apie artėjančius rinkimus, A. Skardžius taip pat pripažįsta, kad svarsto galimybę Seimo rinkimuose dalyvauti su Darbo partija.

„Su kažkokia jėga reikės pasirinkti dalyvauti rinkimuose, o tikrai negaliu paneigti, kad tai gali būti Darbo partija. Viskas priklausys ne tik nuo manęs, bet ir nuo partijos sprendimų“, – informavo jis.

A. Skardžius taip teigia, kad sprendimas, ar stos į Darbo partijos narių gretas, priklausys ir nuo pačios partijos interesų.

„Tai priklausys ne tik nuo manęs, bet ir nuo pačios partijos, nes partija taip pat turi priimti sprendimą, ar aš jai būčiau naudingas“, – teigė politikas.

Pasak A. Skardžiaus, sprendimai dėl dalyvavimo Seimo rinkimuose bus priimti artimiausiu laikotarpiu.

 
 



 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

lovys

bega pas tuos kuriuos issijuoses kritikavo matyt suprato kad su pensininkais nieko nebus bega pas viktora gal ir jam vienas spenys bus prie sotaus lovio

...

JOKIŲ balsų kažkokiems sąrašams, nes jie PRIEŠTARAUJA Konstitucijai!

Pilietiškas

Jau Skardžiui nepatiko nustatyta jo vieta rinkimuose į seimą- toliau nuo lovio! Kažin kas pasiūlys artimesnį link lovio kelią jam? Greitai paskaitysime! Štai taip ir gyvensime toliau skurde, kas negalvojame apie lovį!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS