Socialdarbiečiai parems S. Skvernelio kandidatūrą į prezidentus? | Diena.lt

SOCIALDARBIEČIAI PAREMS S. SKVERNELIO KANDIDATŪRĄ Į PREZIDENTUS?

Socialdemokratų darbo partija svarstys galimybę paremti premjero Sauliaus Skvernelio kandidatūrą prezidento rinkimuose, patvirtino partijos vadovas Gediminas Kirkilas.

„Teigiamai vertinu sprendimą, vasario 2 dieną paskelbsim savo sprendimą dėl paramos ministrui pirmininkui S. Skverneliui prezidento rinkimuose. Tikiuosi, kad bus pozityvus sprendimas“, – ketvirtadienį BNS sakė G. Kirkilas.

Pasak G. Kirkilo, sprendimą dėl paramos S. Skverneliui priims Socialdemokratų darbo partijos taryba. Socialdarbiečiai kartu su S. Skvernelį delegavusia Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga yra koalicijos partneriai.

„Premjero dalyvavimas rinkimuose juos tikrai rimtais padaro, nes kol kas yra iškelti tik dešinieji iš esmės kandidatai, dabar yra pirmas tikras kairiojo centro kandidatas“, – kandidatūrą vertino G. Kirkilas.

Socialdarbiečių vadovas taip pat teigė esąs įsitikinęs, jog dėl rinkimų kampanijos „premjero ir Vyriausybės darbas tikrai nenukentės“.

Ministras pirmininkas S. Skvernelis ketvirtadienį paskelbė, kad dalyvaus gegužę vyksiančiuose prezidento rinkimuose.

„Aš dalyvausiu rinkimuose“, – susitikime su Rusnės gyventojais sakė premjeras.

Ministras pirmininkas sakė norintis, kad „valstybėje būtų darna tarp valdžių“, nes tai padėtų sklandžiai įgyvendinti Vyriausybės programą.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nebelieka kas daryti...

O ką gi gali socdarbiečiai daugiau daryti,neremdami savo darbdavio.Savo kandidato juk nė su žiburiu nesurastų,nes visi bebrai jau visiški bejėgiai,o jaunų nebeturi.Todėl gėda būtų jiems patiems į prezidentus kelti susenusį bebrą.

piliete

Saunuolis Kirkilas, pradejo man patikti. Laikas pastatyt supuvusiu konservu kandidatus i vieta. Kiek sujudo lrt ziurkynas, net kruvinoji marti islindo. Kaip gera, kuo daugiau jie loja, tuo labiau suprantama, kad uz Skverneli balsuoti butina, gal aptvarkys tuos biudzeto vagis isimetusius i lrt

SUSIJUSIOS NAUJIENOS