Socialdemokratai piktinasi, kad be įrodymų metamas šešėlis ant Vyriausybės | Diena.lt

SOCIALDEMOKRATAI PIKTINASI, KAD BE ĮRODYMŲ METAMAS ŠEŠĖLIS ANT VYRIAUSYBĖS

Valdančioji Lietuvos socialdemokratų partija teigia, kad skelbiant vadinamuosius juoduosius sąrašus metamas šešėlis ant Lietuvos, kaip teisinės valstybės, ir destabilizuojama politinė šalies situacija.

Valdančioji Lietuvos socialdemokratų partija teigia, kad skelbiant vadinamuosius juoduosius sąrašus metamas šešėlis ant Lietuvos, kaip teisinės valstybės, ir destabilizuojama politinė šalies situacija.

„Metami absurdo teatro spektaklius primenantys nepagrįsti įtarimai, neįvardijant konkrečių įrodytų prasižengimų, grąžina šalį į stalinizmo laikus ir sukuria baimės bei įtarinėjimų atmosferą. Tokios insinuacijomis siekiama pasirodyti, kad visa Vyriausybė atsiduria „šešėlyje“, - sakoma penktadienį išplatintame partijos pranešime.

Anot jo, šiame kontekste atskirų ministrų ar viceministrų pavardžių pasirodymas viešojoje erdvėje užkerta kelią ikiteisminiam tyrimui bei pažeidžia tų asmenų nekaltumo prezumpciją.

„Akivaizdu ir tai, kad neatsakingai kartojamos atskirų žmonių pavardės, net jei po to paaiškės, kad jie nepadarė jokio nusikaltimo, visam laikui paliks „šešėlius“ jų biografijose ir taip gali būti sugriauti nekaltų žmonių likimai ir politinės karjeros“, - teigia socialdemokratai. 

Jie taip pat kelia klausimą, kas atsakingas už „juodųjų šešėlių politiką“ ir jos skleidimą žiniasklaidoje bei esą nutekinamas pavardes.

Apie Specialiųjų tyrimų tarnybos jai ir premjerui Algirdui Butkevičiui pateiktą pažymą dėl įtartinų viceministrų prezidentė Dalia Grybauskaitė žurnalistams pranešė antradienį. Viešumoje įvardijama, jog sąraše gali būti devyni viceministrai iš šešių ministerijų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

tiems komentatoriams Kęstui ir Co

išsigandote, kad Dalia Grybauskaitė prirėmė kyšininkus ir kitus niekšus? Jums visiems prie sovietų buvo gerai gyventi, o dabar gyvenimas pablogėjo, įdomu, dėl ko? Tad patys esate KGB-istų palikuonys, remiantys dabartinę raudoną vyriausybę.

Kęstas Br.

Kodėl Dalia Grybauskaitė parėmė pražūtingą Lietuvai, bet naudingą skandinavų bankams Lietuvos studentų apmokestinimą? Ogi todėl, kad skandinavų bankai Dalios Grybauskaitės komandoje griežė pirmu smuiku. Ponas Udrėnas, Dalios Grybauskaitės vyriausiasis patarėjas ekonomikos (!) klausimais, yra buvęs SEB banko vyriausiasis analitikas [1]. Kodėl toks studentų apmokestinimas neša didžiulę žalą Lietuvai? Nes gabiausi abiturientai žino, kad jiems gręsia galimybė brangiai sumokėti už prasto lygio studijas ir masiškai emigruoja. Protų nutekėjimas jaunimo tarpe yra pats skaudžiausias šaliai. Šalis be gabaus jaunimo yra šalis be ateities. Kodėl toks apmokestinimas naudingas skandinavų bankams? Nes skandinavų bankai išduoda tas paskolas. Prie mūsų žemų atlyginimų, tokios paskolos daro vargšus studentus vergais bankams likusiam gyvenimui. Daugiau apie tai - surašant Google paieškoje: mokslas-studijos-ekonomika.

perversmas

KGB komunistė nori perversmą padaryti. Pažymas rašo pagal jos pačios užsakymą ir užleisti vietą konservatoriams.....ypač Kubilius trokšta su Juknevičiene......ką išrinkome tą ir turime.....nestenėkite....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS