Tapęs prezidentu, G. Nausėda spaustų L. Kukuraitį ir G. Surplį dėl nepadarytų darbų | Diena.lt

TAPĘS PREZIDENTU, G. NAUSĖDA SPAUSTŲ L. KUKURAITĮ IR G. SURPLĮ DĖL NEPADARYTŲ DARBŲ

Ekonomistas Gitanas Nausėda sako, kad laimėjęs prezidento rinkimus spaustų socialinės apsaugos bei žemės ūkio ministrus Liną Kukuraitį ir Giedrių Surplį dėl nepadarytų darbų.

„Būtų bent du ministrai, kuriems aš turėčiau ypatingai daug klausimų. Tai nebūtų klausimai, susiję su užsienio kalbos žiniomis, bet tai būtų klausimai, susiję pirmiausia su tuo, ko jie dar nepadarė, kur yra didelės problemos ir kaip jie tas problemas ketina spręsti artimiausioje ateityje“, – ketvirtadienį transliuotoje LRT televizijos laidoje „Dienos tema“ sakė G. Nausėda.

Būtų bent du ministrai, kuriems aš turėčiau ypatingai daug klausimų.

Jis vėliau patvirtino, kad turi omenyje L. Kukuraitį ir G. Surplį.

Antrasis prezidento rinkimų turas vyks gegužės 26 dieną, jame su G. Nausėda varžysis konservatorių iškelta parlamentarė, buvusi finansų ministrė Ingrida Šimonytė.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Nu jo

Dar neprezidentas o jau karūną užsidėjo,mat išmes tą aną,toks išdidumas,manau ,kad jo ir neišrinks

***

Šimonytė - ultraliberalių pažiūrų, pasisako už abortų laisvę, eutanazijos įteisinimą, marichuanos legalizavimą, šeimos sampratos keitimą, iš esmės siekiant sunaikinti šeimą kaip visuomenės institutą. Kadangi Prezidentas turi iš ties dideles teises, I. Šimonytės pažiūros atrodo pavojingos. Net kraupios... Be to, jai netrūksta nuolankumo V. Landzbergiui, keliaklupsčiavimo ir paklusnumo TS-LKD partijai. Su paprastais rinkėjais ji turi tiek pat bendro, kiek vanduo su aliejumi. Todėl kviečiu visus balsuoti už G. Nausėdą. Net jei ir nelabai jis kaip kandidatas patinka. Jis tikrai daug geriau nei tokių ultraliberalių pažiūrų konservatorių marionetė.

Klasiokui

Ką nori apgauti? Vadink kaip nori tvarto beretes bet jos taip ir liks konservais. Tiesa, dabar jos dar ir žiauriai suliberalėjo...Todėl tikrai neatitinka konservatorių (ir tavo minimų krikščionių demokratų) idėjų ir pavadinimo. Na o Šimonytė su šia gauja tik primityviai apsimeta kad eina savarankiškai o iš tikrųjų ją finansuoja taip kaip nieką kitą.(Kur tokia gautų šimtus tūkstančių?) Pačioje pradžioje rudenį taigi net rinkimų cirką konservatoriai savo partijoje padarė. Ir įvardino kad konservatoriai Šimonytę deleguoja. Ir tik dabar, kai pamatė kaip žmonės šitų brudų nekenčia, išvertė kailį..:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS