Paviešino įrodymus, kad konservatoriai turi planą nuversti valdžią | Diena.lt

PAVIEŠINO ĮRODYMUS, KAD KONSERVATORIAI TURI PLANĄ NUVERSTI VALDŽIĄ

  • 93

Premjeras Saulius Skvernelis paskelbė, kad turi slaptą šios valdžios nuvertimo veiksmų planą. Jį paviešinti atsisako, bet LNK žinioms planą gauti pavyko. Pagal jį, didžiąją veiksmų dalį turėjo atlikti konservatoriai, o galutinį tašką turėtų padėti žurnalistas Andrius Tapinas ir jo organizuojamas profsąjungų mitingas dėl mokytojų. Bet šio plano dalyviai sako, kad premjerui – paranoja.

S. Skvernelio minimas valdžios nuvertimo planas – neilgas. Jį demaskavęs ir surašęs autorius pats nusistebi, kad grandinė – stebėtinai paprasta. 

Pirmiausia buvo paviešintas konservatorių planas kovai su "valstiečiais". Tada Andrius Kubilius susiejo atlyginimus mokytojams ir mokesčių reformą. Gabrielius Landsbergis įgarsino reikalavimą stabdyti mokesčių reformą. Ketvirtas ir galutinis valdžios nuvertimo plano punktas – konservatorių reikalavimas atsidūrė tarp A. Tapino organizuojamo mitingo reikalavimų. 

"Kalbėti apie kažkokį perversmą yra totalus absurdas. Čia yra paranoja", – teigia A. Tapinas.

Grandinėje minimi politiniai pareiškimai buvo skelbti ir aprašyti žiniasklaidoje. 

Premjeras turi ir vizualiąją plano schemą. Čia rodyklėmis parodoma, kaip kai kurie konservatorių reikalavimai neva sutampa su kai kuriais sekmadienį vyksiančio mitingo dėl mokytojų tikslais. 

Kita S. Skvernelio turimos schemos dalis – G. Landsbergis – to nesureikšmina.

"Eilinį kartą yra kaltinami konservatoriai. Mes tą dainelę jau girdėjome visus šešerius metus, kol esame opozicijoje", – sako G. Landsbergis.

Kad turi perversmo veiksmų planą premjeras pasisakė liberalų frakcijoje, bet jų lyderio Eugenijaus Gentvilo neįtikino.

"Tai desperacija. Premjeras nebesusitvarko nei su savo komanda, nei su išoriniais faktoriais, nei su streikais. Tada reikia atrasti sąmokslininkus, perversmininkus. Man panašu į policinę valstybę arba Lotynų Ameriką", – teigia E. Gentvilas.

Kad čia įsivėlęs ir Kremlius, premjeras pareiškė Seime. 

Buvęs premjeras Algirdas Butkevičius irgi buvo pareiškęs, kad jam organizuotas pučistinis perversmas. Esą tuo užsiėmė prezidentė, kol A. Butkevičius atostogavo. Pučas – tai karinis valstybės perversmas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (93)

KAZ myras

Gaila tuokiu menkystu kaipG Landsbergis,A Tapinas,Kubiliaus kuris nubankrotino Lietuva,Simonytes kuri seime iesko durniu.Dabar kaip atrodo panelyte pradejo rodyti ragucius ir nagucious tam kas jai pasako kad imurde Lietuva i milijardines skol;as.Visi tie ponai kabinasi nagais ir ragais kad vel galietu bankrutyti Lietuva.Jie negali nurimti kad valstieciai padare tiek per dvejus metus,kurie nepadare per trisdesimt metu

Pilietis#5467

Reikia but protiskai atsilikusiu palaikant skverneli nesiremiant faktais arba visisku nupuseliu. Skvernelio atsisakymas dalyvauti "sou" (jo paties beje sou) yra jo paties nenaudai. Jokios pagarbos nenusipelno. Per savo isdiduma teismas ji pamokys atsakyt. Su isivaizduojamais sou ir perversmu planais butu jam geriausia bausme psichiatrineje reabilitacijoje pagulet. Svernelio minima "teiseta valdzia" yra labai abejotina zinant kokiomis manipuliacijomis ir melais yra igije valdzia.

Tapinai nesireikšmink

Skverneliui tapkino atsiprašyti nėra už ką,antra vertus,kas tas tapkinas prieš Skvernelį ? Manau,kad tai mažas šypelis,plaukiantis prieš vandenį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS