Tauta prabilo: ko žmonės tikisi iš G. Nausėdos? | Diena.lt

TAUTA PRABILO: KO ŽMONĖS TIKISI IŠ G. NAUSĖDOS?

  • 34

Lietuvos gyventojai naujojo prezidento rinkimų laukė be didelės intrigos, tačiau su lūkesčiais Lietuvos vadovui dar penkerius metus. Ko tikisi iš prezidento Gitano Nausėdos per jo naują kadenciją, žurnalistai kalbino gyventojus iš kelių didžiųjų miestų.

Lietuviai G. Nausėdai linkėjo visko: nuo nusileidimo iki pasitempimo.

„G. Nausėdai vidaus politikoje reiktų pasitempti. Yra per minkštas, tikimės kietesnio“, – teigė Šiaulių gyventojai. 

„Nematau, kad jis kažką būtų padaręs per pirmąją savo kadenciją. Norėčiau, kad tesėtų savo žodį“, – norais dalijosi Vilniaus gyventoja. 

„Tikrai daug geriau negu Ingrida Šimonytė. Kaip konservatoriai, taip didžiausios krizės. Linkiu G. Nausėdai turėti kuo mažiau reikalų su konservatoriais“, – linkėjo vyras.

„Nusileisti iki žmonių lygio“, – sakė gyventojas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Ne visi gyventojai yra patenkinti perrinktu prezidentu.

„Per geras, žmogiškas bendravimas, lyg neturėtų stuburo. Atrodo, kad pritartų viskam, kam jo komanda sako. Pritrūksta griežtesnės savo pozicijos“, – savo nuomone dalijosi Panevėžio gyventoja. 

„Nemanau, kad jis padarys kažką gero. Manau, kad jis tęs savo politiką ir absoliučiai niekas nepasikeis. Mano akimis, jis – vidutinis prezidentas“, – teigė vyriškis.

Tačiau beveik 75 proc. balsų surinkusiam prezidentui palaikymo netrūksta.

„Patinka iškalba ir aplamai visa fizionomija. Tikiuosi, kad pakels pensijas“, – vylėsi senjorė.

„Patiko jo stabilumas ir gebėjimas išlikti ramiam tokiais neramiais laikais. Norėčiau, kad išlaikytų tą patį stabilumą“, – linkėjo mergina.

„Viskas yra normaliai. Tegul tęsia tai, ką darė. Visi Europoje jau jį pažįsta, tai ramiau, negu naujai išrinktam prezidentui“, – savo požiūriu dalijosi moteris. 

Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Po šimts

> Dzūkelis ............. Jei esi avigalvis, tai nors patylėk, nedaryk gėdos dzūkams.

Dzūkelis

Pakol senojo ožio kruvinose kanopose bus kompromatai t.y. nepaviešinti ožio iniciatyva įslaptinti dokumentai, tol Lietuvoje jokių permainų NEBUS, visi trankiai šoks pagal jo bliaunamą kenkėjišką meliodiją. Senas komunistas ožys darys viską, kad tik Lietuvoje būtų daugiau betvarkės, daugiau anarchijos ir despotizmo kas ir yra šito susireikšminusio, garbėtroškos save pasiskyrusio Lietuvos valdovu tikslas.

Pstebėjimas.

Na,jeigu atsidėkodamas socdemams juos ruošiasi pamaloninti kviesdamas padaryti premjere nieko nenuveikusią tik pilstančią iš tuščio į kiaurą Blinkevičiūtę,matosi,ko galima tikėtis.Tik todėl,kad žino,jog tam darbui nesugebės,ta tuščiažodiautoja ir kratosi šio posto-juk visi pamatys kad be tuščio plepėjimo ji nieko daugiau nesugeba.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS