Teisės, viešųjų pirkimų klausimais A. Dulkiui patarinės E. Butkevičienė | Diena.lt

TEISĖS, VIEŠŲJŲ PIRKIMŲ KLAUSIMAIS A. DULKIUI PATARINĖS E. BUTKEVIČIENĖ

  • 0

Teisės, korupcijos prevencijos ir viešųjų pirkimų klausimais sveikatos apsaugos ministrui Arūnui Dulkiui patarinės pastaruoju metu Valstybės kontrolėje dirbusi Eglė Butkevičienė.

Kaip teigiama ministerijos pranešime, ji darbą pradėjo nuo pirmadienio.

Pasak E. Butkevičienės, suteiktas pasitikėjimo kreditas šiuo sudėtingu, susitelkimo reikalaujančiu ir iššūkių kupinu laikotarpiu motyvuoja veikti čia ir dabar.

„Esu pasiryžusi su Sveikatos apsaugos ministerijos profesionalais prisidėti prie kovos su pandemija ir kitų SAM tikslų įgyvendinimo. Tikiu, kad mano patirtis ir žinios viešųjų pirkimų, korupcijos prevencijos ir viešųjų finansų priežiūros srityse bus naudingi bendro mūsų darbo metu“, – cituojama ministro patarėja.

Pastarąjį dešimtmetį teisės magistro laipsnį turinti E. Butkevičienė dirbo Valstybės kontrolės Europos Sąjungos (ES) investicijų audito departamente, kur buvo atsakinga už Europos Komisijai teikiamų ES fondų investicijų administravimo sistemos audito kokybę teisiniu požiūriu, taip pat vertino ES fondų investicijų lėšomis įgyvendinamų projektų viešųjų pirkimų procedūrų teisėtumą.

Anot ministerijos, ji taip pat dalyvavo ekspertų misijose, skirtose gerinti kitų ES šalių narių institucijų administravimo gebėjimus pagal Europos Komisijos Techninės pagalbos ir keitimosi informacija programą.

Anksčiau E. Butkevičienė yra dirbusi Specialiųjų tyrimų tarnyboje Teisės ir Korupcijos rizikos analizės skyriuose.

GALERIJA

  • Eglė Butkevičienė
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS