Tėvystės testo rezultatai atskleidė, ar P. Gražulis išties turi nesantuokinę dukrą | Diena.lt

TĖVYSTĖS TESTO REZULTATAI ATSKLEIDĖ, AR P. GRAŽULIS IŠTIES TURI NESANTUOKINĘ DUKRĄ

  • 44

Istorija, kurios metu palangiškė Birutė Navickaitė papasakojo susilaukusi dukters nuo politiko Petro Gražulio, panašu, artėja link finišo tiesiosios.

Kaip praneša portalas delfi.lt, perpus už politiką jaunesnė moteris ketvirtadienį teigė, kad tėvystės testo rezultatai parodė, kad P. Gražulis yra biologinis mergaitės tėvas.

Daug klausimų apie 59 -erių vyro asmeninį gyvenimą sukėlusi istorija į dienos šviesą pradėjo lįsti birželio viduryje. Tuomet portalas rašė, kad P. Gražulis pripažino, kad su 31-erių palangiške susilaukė nesantuokinio vaiko ir žada jį išlaikyti. Moteris sakė sulaukusi politiko spaudimo pasidaryti abortą.

„Taip, įvyko gyvenime tai, kas įvyko, atsakomybę prisiimu. Prieš gimdymą daviau 2000 eurų, po gimdymo daviau 3000 eurų. Taip, palaikau, finansiškai rėmiau ir remsiu, – tuomet BNS sakė P. Gražulis. – Aš pripažįstu, kad gyvenime yra klaida, tegu man atleidžia Dievas, žmonės, ji. O dukrai aš  jau paaukojau, daviau 5 tūkst. eurų, ateityje aš irgi neatsisakau tos pagalbos“.

Anot jo, trumpalaikiai santykiai su mergina vyko praėjusią vasarą, Palangoje – su ja politikas susipažino Basanavičiaus gatvėje. Politikas sako, kad apie tai, jog laukiasi jo vaiko, moteris pranešė po pirmojo susitikimo.

Palangiškė tvirtino, kad P. Gražulio dukros susilaukė balandžio 8-ąją. Ji teigė, kad P. Gražulis ją iki septintojo nėštumo mėnesio ragino pasidaryti abortą.

Vaiko motina tuomet prisipažino sulaukusi finansinės P. Gražulio paramos, bet už tai sako turėjusi iškęsti jo pažeminimus, spaudimą darytis abortą.

„Taip, jis pinigų skyrė, bet su baisiais koliojimais, keiksmažodžiais. Jam galiausiai parašiau – tu duodi pinigų, ir įsivaizduoji, kad tu galėsi kolioti mano mergaitę? Nes jis mergaitę išvadino baisia“, – pasakojo mergina.

Seimo Etikos ir procedūrų komisija liepos pradžioje nutarė pradėti tyrimą dėl  Seimo nario nepagarbaus elgesio su moterimi.

Portalas taip pat rašė, kad partijos „Tvarka ir teisingumas“ valdyba nusprendė metams sustabdyti parlamentaro P. Gražulio narystę partijoje. „Pasitaisymui“, – tuomet sakė partijos prezidiumo narys Vytautas Kamblevičius. Pasak jo, 8 valdybos nariai balsavo už P. Gražulio narystės sustabdymą,  5 balsavo prieš.

P. Gražulis dalyvavo posėdyje ir, pasak V. Kamblevičiaus, kaip visada elgėsi emocingai.

„Tvarkos ir teisingumo“ pirmininkas Remigijus Žemaitaitis, į viešumą iškilus nesantuokinio vaiko skandalui, P. Gražulį pavadino menkysta ir pasiūlė mesti jį iš partijos. Jis tvirtino, kad P. Gražulis turi daugiau nesantuokinių vaikų. 

Šiai dienai yra aišku, kad skandalingasis politikas turi keturis santuokinius ir vieną nesantuokinę dukrą, kurią ir pagimdė B. Navickaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (44)

To Algis

Ir iš kur tokių kvailių dar yra kaip tu Algį

Jonė

Palangoje privažiuoja iš kaimų , dėl diedu.Ir šita nieko nesiskire.Vaidina nuskriausta,prieš gulant reikėjo galvoti kas bus.

......

Kokios durnos mergos,galvoja pagulės ir jau atradimą ras.Tokiu šimtai,kas dieną vis kitą.Taip kad nieko nesitikėk .Ką norėjai ,tą turi ir augink.Kita nebūtų gimdžiusi o tu nori palošti? Negyvens jis su tavim vis tiek, nesitikėk.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS