TS-LKD frakcijos Seime atstove spaudai tapo žurnalistė P. Levickytė | Diena.lt

TS-LKD FRAKCIJOS SEIME ATSTOVE SPAUDAI TAPO ŽURNALISTĖ P. LEVICKYTĖ

  • 3

Valdančiosios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos Seime atstove spaudai dirbs buvusi naujienų agentūros ELTA žurnalistė Paulina Levickytė.

„Džiaugiuosi, kad prie TS-LKD komunikacijos komandos prisidėjo P. Levickytė. Paulina pastaruosius metus dirbo naujienų agentūroje ELTA, kur ją pažinome kaip aštrią, bet visados profesionalią ir objektyvią žurnalistę. Paulina dirbs TS-LKD atstove spaudai, padės mums valdyti kasdienį komunikacijos srautą, palaikyti ryšius su žurnalistais ir dar geriau rodyti tuos darbus, kuriuos dirbame Lietuvos žmonių labui“, – pranešime teigė frakcijos seniūnė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė.

P. Levickytė nuo 2018 metų iki šiol dirbo naujienų agentūroje ELTA. Ji yra įgijusi tarptautinės politikos ir ekonomikos magistro laipsnį.

Buvusi Seimo konservatorių atstovė spaudai Vytautė Šmaižytė tapo užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio atstove spaudai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

O lietuviu pas konservus dar liko?

PolYtiniu pakerksnuciu frakcija

su savais atstovais spaudai ... as aplamai nesuprantu kaip galima atstovaut valstybe --vygdant kitu valstybiu nurodymus ,kenkencius savai valstybei kuria atstovauji ....ir kaip galima sius padarus ar ta ,,,frakcija,,, yvardint ... tai ober pider konservatdegeneratai ,kvadratu....

vat

Komanda. Skamba kaip Firma su Brigadiriumi priešaky:)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS