Užsienio reikalų ministras G. Landsbergis išvyksta į Ukrainą ir Moldovą | Diena.lt

UŽSIENIO REIKALŲ MINISTRAS G. LANDSBERGIS IŠVYKSTA Į UKRAINĄ IR MOLDOVĄ

  • 9

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis antradienį išvyksta kelių dienų vizito į Ukrainą ir Moldovą, kur su šių šalių lyderiais aptars integracijos, reformų klausimus.

„Tai – mano pirmasis vizitas į šias svarbias Rytų partnerystės šalis, jo metu bus puiki proga aptarti tiek dvišalius, tiek Europos ir euroatlantinės integracijos, reformų proceso ir kitus aktualius tarptautinės darbotvarkės klausimus“, – ministerijos pranešime sakė G. Landsbergis.

Jis Kijeve turėtų susitikti su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu, parlamento pirmininku, Vyriausybės vadovu, vicepremjerais ir užsienio reikalų ministru.

Kišiniove G. Landsbergis susitiks su Moldovos prezidente Maja Sandu, parlamento vadove bei užsienio reikalų ministru, taip pat laikinuoju Moldovos ministru pirmininku.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Pensininkas

Kai L.Graužinienė, jų siusta į Ukrainą sukelti karo grįžo į Lietuvą, supratusi ką pridirbo, nebeištarė nei Lie tu va. Ar išeis paaštrinti santykius su Rusija? Ką išmekens grįžęs šis?

nuomonė

Na pasivažinės berniukas ,pažiūrės pasaulio. Jau dabar plačia burna juokiasi iš tokio užsienio reikalų ministro, o ten pabuvęs dar daugiau malkų priskaldys. Gaila vargšo vaikinuko ,tampo seneliukas už virvelės į visa puses , bet kaip ap...,taip ap...

LIETUVOS URM KLOUNADA TĘSIASI...

Juokas ima iš tų kelionių reikalingumo Lietuvai. Akivaizdžiai tas piemenėlis gavo nurodymus iš Amerikos ambasados Lietuvoje. Tik...jis visiškai nesiorentuoje erdvėje. Jo apsilankymai Ukrainoje ir Moldovoje ne jo kompetencija. Per smulki žuvelė spręsti vieną ar kitą rimtesnį globalinį klausimą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS