V. Čmilytė-Nielsen: Seimas nebeturėtų grįžti prie nuotolinio darbo | Diena.lt

V. ČMILYTĖ-NIELSEN: SEIMAS NEBETURĖTŲ GRĮŽTI PRIE NUOTOLINIO DARBO

Grįžęs posėdžiauti gyvai Seimas nebeturėtų grįžti prie nuotolinio darbo, sako Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

„Apie nuotolinį būdą rimtai nekalbama, mes perėjome prie gyvų posėdžių, labai tikiuosi, kad taip galėsime dirbti toliau, nebent situacija drastiškai blogėtų, bet nemanau, kad taip neatsitiks. Manau, kad taip dirbsime toliau visą pavasario sesiją“, – ketvirtadienį žurnalistams Seime sakė V. Čmilytė-Nielsen.

Apie nuotolinį būdą rimtai nekalbama, mes perėjome prie gyvų posėdžių, labai tikiuosi, kad taip galėsime dirbti toliau, nebent situacija drastiškai blogėtų.

Pavasario sesijos pradžioje Seimas posėdžiavo nuotoliniu būdu, tačiau kovo pabaigoje grįžo prie tiesioginio darbo, politikams sudarius galimybę pasiskiepyti „AstraZeneca“ vakcina.

Šalies vadovai, ministrai, dalis parlamentarų pasiskiepijo „AstraZeneca“ skatindami visuomenę pasitikėti šiuo preparatu. Skiepijimas šia vakcina buvo trumpam laikinai sustabdytas dėl nustatytų tromboembolijos atvejų paskiepytiems žmonėms.

V. Čmilytės-Nielsen anksčiau pateiktais duomenimis, pasiskiepiję arba pareiškę norą skiepytis buvo per 90 Seimo narių iš 141. Kai kurie politikai yra persirgę COVID-19, taip pat yra keli paskiepyti anksčiau dėl amžiaus, sveikatos būklės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS