V. Čmilytės-Nielsen komandoje liks trys buvę sekretoriato darbuotojai | Diena.lt

V. ČMILYTĖS-NIELSEN KOMANDOJE LIKS TRYS BUVĘ SEKRETORIATO DARBUOTOJAI

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen toliau dirbs su trimis ankstesniais Seimo pirmininko sekretoriato darbuotojais, pranešė sekretoriatas.

Sekretoriatui toliau vadovaus Gintarė Žukaitė-Zelenkienė, ėjusi šias pareigas 2016-2020 metais.

Taip pat pirmininkės atstovu spaudai dirbs ankstesnis buvusio Seimo pirmininko atstovas spaudai Paulius Žeimys, o Seimo pirmininkės padėjėja toliau dirbs Rūta Šimonytė, ėjusi šias pareigas su buvusiais parlamento vadovais Viktoru Pranckiečiu ir Loreta Graužiniene.

V. Čmilytė-Nielsen sako, kad G. Žukaitės-Zelenkienės patirtis sekretoriate ir diplomatiniai sugebėjimai parodo, kad ji yra „savo srities profesionalė, galinti vesti sėkmingą sekretoriato veiklą“.

„Džiaugiuosi, kad ji priėmė kvietimą tęsti savo darbą, taip užtikrindama sklandų Seimo Pirmininko pareigoms priklausančių darbų tęstinumą“, – teigė Seimo pirmininkė.

Prieš ateidama dirbti į Seimą G. Žukaitė-Zelenkienė dirbo Politikos mokslų ir diplomatijos prodekane Vytauto Didžiojo universitete.

Pats Parlamento vadovės atstovas spaudai P. Žeimys BNS sakė, kad iš ankstesniojo Seimo sekretoriato lieka tik minėtos trys pareigybės.

„Kiek žinau, toliau nėra kalbamasi, ieškoma, kaip praplėsti sekretoriatą pagal tai, ko pirmininkei reikia, kokie jos prioritetai. Jokių kitų sprendimų nėra“, – tvirtino jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS