V. Landsbergis EP rinkimuose balsavo ketvirtadienį: apie tai iš anksto neskelbė | Diena.lt

V. LANDSBERGIS EP RINKIMUOSE BALSAVO KETVIRTADIENĮ: APIE TAI IŠ ANKSTO NESKELBĖ

  • 52

Pirmasis atkurtos nepriklausomos Lietuvos vadovas Vytautas Landsbergis Europos Parlamento (EP) rinkimuose balsavo ketvirtadienį, viešėdamas Kauno rajone, Kačerginėje.

Apie tai BNS šeštadienį patvirtino jo atstovė Liepa Rimkevičienė.

„Jis buvo šią savaitę Kačerginėje pas savo dukrą ir ten vietoje ketvirtadienį jį nuvežė, ir jis prabalsavo“, – BNS teigė L. Rimkevičienė.

V. Landsbergis apie savo balsavimą iš anksto neskelbė.

Politinių partijų atstovai ir šalies vadovai paprastai informuoja žiniasklaidą apie ketinimus balsuoti rinkimuose.

Pagrindinė EP rinkimų diena Lietuvoje bus sekmadienį, šalyje bus išrinkta 11 europarlamentarų. Dėl šių mandatų varžosi 15 sąrašų.

Rašyti komentarą
Komentarai (52)

kapsas

Vienas V.L. večno živoi, kitas V.L. poluživoi..... Lietuviai būkite katalikai ir nelinkėkite mirties pačiam didžiausiam Lietuvos išgamai nes ji nenumaldomai artėja, bet būtų labai gerai kad šito išgamos niekšybės oficialiai būtų paskelbtos prieš jam pakratant kanopas, ir kad jo naguose esantys įslaptinti dokumentai būtų kuo skubiausiai paviešinti.

Jurgis

Kada ? Vienas jau Dievais šneka..... Už marių.

....../

Niekas šiaip sau nevyksta. Iš po karo galingieji sėdo prie stalo . Amerikonai mus atidavė Rusams.. . Kad gražiau atrodytų teko Lietuvos delegacijai važiuoti popieriuko pasirašyti... . Didelis klausimas, ar galėjo nesirašyti ? Važiavo S. Nėris , P. Cvirka , o kitus kažkaip nežinau... kaip paslapties marša... . Abu Maskvoje jauni sirgo ir mirė tokie jauni - sutapimas ? Nekiltų prieštaringų minčių , jei nebūtų toks didelis vienos rūšies atstovams noras išmesti juos iš istorijos visiška ,net kūrybą.... . Jie neprasikalto tautai ... kūrė kūrinius pagal, buvusius ir vykstamus įvykius .... . Toks jausmas , kad kažkas kažką nuslepia.... .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS