V. Landsbergis: V. Putino evoliucija nuo D. Trumpo į R. Paksą – labai savotiška | Diena.lt

V. LANDSBERGIS: V. PUTINO EVOLIUCIJA NUO D. TRUMPO Į R. PAKSĄ – LABAI SAVOTIŠKA

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TSLKD) partijos garbės pirmininko, prof. Vytauto Landsbergio manymu, ar europarlamentaras Rolandas Paksas buvo susitikęs su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, reikia paklausti paties V. Putino.

„Reikia paklausti Putino. Iš tikrųjų Putino evoliucija nuo Trumpo į Paksą būtų labai savotiška. Trumpas nenori su juo (V. Putinu. - ELTA) sveikintis nei kalbėtis dėl naujos agresijos (Ukrainoje. - ELTA), aiškiai pasakęs, kad nesusitiks su juo, kol nepaleis ukrainiečių jūrininkų ir kariškių“, - neslėpdamas ironijos svarstė prof. V. Landsbergis.

Nematau čia kažko labai skirtingo nuo vaikų darželio.

Profesoriaus abejoja, kad po tokio JAV prezidento Donaldo Trumpo pareiškimo V. Putinas kaip kompensaciją bendradarbiavimui būtų pasirinkęs R. Paksą.

„Nematau čia kažko labai skirtingo nuo vaikų darželio“, - „Žinių radijui“ sakė V. Landsbergis.

ELTA primena, kad nušalintasis prezidentas R. Paksas teigia viešėjęs Maskvoje ir susitikęs su V. Putinu bei kitais aukštais Rusijos valdžios pareigūnais. Apie savo vizitą jis pranešė ketvirtadienį vos tik grįžęs iš Maskvos Vilniaus oro uoste, kur surengė spaudos konferenciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

zelemunčikas

Gerbiamas V.Lansbergis išreiškė žodžiais,ką aš pastebėjau senai.Putinui valdant Didžioji Rusija tiek ekonomiškai tiek politiškai susilygino su Lietuva.Trampui tokios valstybės neidomios.

Lina

O kodėl Lietuvoj nieks nenori tartis su kaimynais vis jums karo reikia

'dedule'

viska zino,kas kur ir kaip,bet,kodel tuo nesidomi kai kurios 'tarnybos' ? keistai cia Lietuveleje vyksta oi keistai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS