V. Mitalas: „perkrauti“ Vyriausybę galima, tik ar nuo to bus geriau? | Diena.lt

V. MITALAS: „PERKRAUTI“ VYRIAUSYBĘ GALIMA, TIK AR NUO TO BUS GERIAU?

Seimo vicepirmininkas Vytautas Mitalas sako nematantis problemos „perkrauti“ Vyriausybę pakeičiant dalį kritikos sulaukusių ministrų, tačiau abejoja, ar tai įneštų kokybės nestabilioje situacijoje.

„Viską galime daryti, tik neaišku, ar nuo to bus geriau, jeigu ta Vyriausybė ims persikraudinėti – ar rasis kokia nors alternatyva, kuri kažkaip tai sudėlioja dalykus geriau, taip, kad perkrauti nebereikėtų“, – Žinių radijui trečiadienį sakė valdančiosios Laisvės partijos atstovas.

Jis sakė taip pat laukiantis, kokie klausimai bus pateikti ministrams interpeliacijos atveju. Pavyzdžiui, ar opozicija energetikos ministro Dainiaus Kreivio rengiasi klausti apie liberalizaciją, kurios jis nepradėjo.

„Jeigu tokiais klausimais opozicija juokins bandydami interpeliuoti, tai manau, kad nieko iš to nesigaus“, – sakė V. Mitalas.

Jeigu tokiais klausimais opozicija juokins bandydami interpeliuoti, tai manau, kad nieko iš to nesigaus.

„Galim tikrai persikraudinėti, tą sakiau ir koalicijos pasitarime – jeigu mes labai minorinėmis natomis čia pradedame rudens Seimo sesiją, tai galime ir dabar kažkokius sprendimus priimti. O bet tačiau nežinau, ar iš to gausis nauda kažkokia valstybei. Labai abejoju“, – kalbėjo parlamentaras.

Jis pastebėjo, kad per šaltąjį sezoną „visas Europos laivas bus bandomas išsiūbuoti“, todėl teigė skeptiškai žiūrintis į pastangas didinti politinį nestabilumą.

Pastaruoju metu opozicijos kritikos dėl prasto darbo sulaukė užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis, aplinkos ministras Simonas Gentvilas, energetikos ministras D. Kreivys. Anksčiau pranešta, kad G. Landsbergiui opozicija rengs interpeliaciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

<<YOU TUBE

LINAS JURGUTIS. Kas jis?T RUMPA PIRMA ANALIZĖ

o

pavarde atatinka formata kaip ir visos kitos taip kad mitale neskleisk mitu kad ir kiek uz juos moka neparduok garbes o sia administracija kuo greic iau varyt nes yra saziningu protingu zmoniu kurie ir valdys sali drauge su tauta kurios taip bijo ir salinasi nuo jos visa si saika kuria pats /glostai/ atmink istorijos nesuklastosi nes ji garbingu zmoniu atminty ir sirdyse kurias sis setonas nori isplest?===

perkrauti?

kitose europos salyse ,netinkamus paprasciausiai isveja lauk
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS