V. Uspaskichas sieks europarlamentaro mandato | Diena.lt

V. USPASKICHAS SIEKS EUROPARLAMENTARO MANDATO

  • 14

Darbo partijos įkūrėjas Viktoras Uspaskichas kandidatuos į Europos Parlamentą (EP), į partijos kandidatų sąrašą jis įtrauktas pirmuoju numeriu.

Tai pritarė pirmadienį posėdžiavusi Darbo partijos taryba.

„Buvo didžiulis tarybos spaudimas, kad partijos pirmininkė niekur nekandidatuoja, frakcijos vadovas niekur nekandidatuoja, spaudžia mane, davė man galimybę pagalvoti, įtraukė mane į sąrašą, visko gali būti dar (...) Jeigu aš eisiu, tik pirmu“, - žurnalistams pirmadienio vakarą sakė V.Uspaskichas.

Anksčiau Darbo partijos taryba pirmuoju numeriu kandidatų į EP sąraše buvo įrašiusi buvusį Seimo pirmininką Vydą Gedvilą. Dabar jis įrašytas antruoju numeriu.

V.Gedvilas BNS sakė esąs patenkintas ir antra pozicija sąraše - esą jam svarbiausia, kad partija gautų kuo daugiau mandatų.

Trečiasis sąraše - parlamentaras Kęstutis Daukšys, ketvirta - Seimo pirmininkės patarėja Ieva Kačinskaitė-Urbonienė, penketuką užbaigia Seimo narys Gediminas Jakavonis.

Toliau rikiuojasi 2008–2012 metų kadencijos Seimo narys Vidmantas Žiemelis, Seimo narys Saulius Bucevičius, Europos Parlamento narė Justina Vitkauskaitė-Bernard, socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė, Seimo narys Raimundas Paliukas.

Iš viso sąraše - 22 Darbo partijos kandidatai.

Rinkimai į Europos Parlamentą vyks gegužės 25 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

TO skuba

Parodyk nors vieną monopolį,kuri išardė Grybauskaitė.Arba tu esi nupirktas,arba aklas ir kurčias.Skaityti,matyt ,moki,nes čia rašinėji visokias nesąmones.Šlykštu.

CeVytautas

Viktoras įkūrė savo verslą,įdarbino daug žmonių,įkūrė partiją,kuri triuškinamai laimėjo rinkimus.Kai kam ima pavydas,kad taip nesugeba.Nutarė žūt būt sunaikinti.Viktoras nedirba prieš Lietuvą,nelinki jai blogo.Tiktai pastoviai yra drabstomas purvais.Sėkmingo darbo ES parlamente.Ir tie pavyduoliai ar parsidavėliai su savo purvinom seilėm tegu sprogsta iš pavydo.

skuba

nusikalteliai su ponu A.Paulausku uzgrobti valdzia,nes jiems mirtinai reikia kad neisiteisetu teistumas,del kurio V.Usap.butu politinis lavonas.niekur negaletu dalyvauti,gal tik anukus ciuciuoti.jei dar ta ukmergiske vadovaus paradui seime,reikia kad zurnalistai paviesintu jos dosje.ka jinai cia mums ciulbina ir madas reklamuoja mums nerupi.Uspaskiui apkalta nedelsiant.....ir violetinei....bijo nieksai Tautos,tai visokiom juodom priemonem blokuoja prezidentura.bet,kad jie skesta visi zino,o skestantis ir siaudo griebiasi.o mes tautieciai muru stokime uz gerb.Prezidente,nes jinai ardo sukciu grupuotes,monopolius ir vagis.jau viskas maziau kainuoja.,o tai monolistus varo i nevilti.laikykimes vieningai:vienas uz visus -visi uz viena.visus nuogasiknius sukcius lauk is seimo.o Paulauskas tegu ir eina ciuciut anuku.nereiks tvirkint moteru.dabar jau senas dar isisiepia laimingas.o jo veido spalva melsva nuo ligos ar a....????ale kur tie,kuriems priklauso gaudyt antivalstybininkus???????????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS