„Valstiečiai“ kandidatu į prezidentus siūlo kelti S. Skvernelį | Diena.lt

„VALSTIEČIAI“ KANDIDATU Į PREZIDENTUS SIŪLO KELTI S. SKVERNELĮ

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) skyriai kandidatu į prezidentus kol kas siūlo vienintelį premjerą Saulių Skvernelį, patvirtino partijos vadovas Ramūnas Karbauskis.

„Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos skyriai siunčia pasiūlymus dėl kandidato į prezidentus. Šiandien gauti pasiūlymai iš maždaug 40-ties skyrių, visuose juose kol kas vienintelis asmuo siūlomas – Saulius Skvernelis“, – penktadienį žurnalistams Seime sakė R. Karbauskis.

Pasak jo, S. Skvernelio atsakymas dėl kandidatavimo, jei jis bus iškeltas, bus paskelbtas per partijos suvažiavimą sausio 26 dieną.

„S. Skvernelis pasakys tai suvažiavime, jei partijos sprendimas bus jį kelti, matyt, suvažiavime bus ir atsakymas“, – teigė „valstiečių“ vadovas.

Anot R. Karbauskio, „valstiečiai“ turi 56 skyrius.

Ministras pirmininkas penktadienį žurnalistams Seime teigė, jog sprendimą dėl kandidatavimo paskelbs, kai tik jis bus priimtas.

„Kai tik tokį sprendimą priimsiu, tada padarysiu (paskelbsiu – BNS). Iškart sužinosite“, – sakė premjeras.

Naujausių visuomenės apklausų duomenimis, S. Skvernelį būsimu prezidentu norėtų matyti apie dešimtadalis rinkėjų. Jis populiarumu nusileidžia konservatorių keliamai kandidatei Ingridai Šimonytei, ekonomistui Gitanui Nausėdai.

Prezidento rinkimai vyks gegužę.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Jonas

Nepasiūlė,o pats pasisiūlė.

Rusas

Niekad nebalsavau uz kumunistus, bet skvernelio tvirta ranka reikalynga lietuvai! Budamas generolu ,nuslave su gananais garliavos shiuksles,saunuolis , issilavines ,panasus i italu duche musolini! Yz Skwerneli!

jau

vaivorykštė nušvito , saulė patekėjo .............
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS