A. Veryga – apie nuosavą motociklą, paskutinį balių ir kodėl nustebino žmones netapęs kunigu | Diena.lt

A. VERYGA – APIE NUOSAVĄ MOTOCIKLĄ, PASKUTINĮ BALIŲ IR KODĖL NUSTEBINO ŽMONES NETAPĘS KUNIGU

„Kryžius visą laiką buvo su manimi, nes mano močiutė buvo labai religinga. O tame miestelyje, kuriame užaugau, man yra tekę patarnauti ir mišioms. Labai daug žmonių nustebo, kai įstojau į mediciną. Jie galvojo, kad aš būsiu kunigas“, – sako politikas Aurelijus Veryga, pridūręs, kad iki šiol kiekvieną dieną – ryte ir vakare – meldžiasi.

Šio trečiadienio laidos „TOP 3“ žiūrovai apie A. Verygą išgirs tai, ko nei matę, nei girdėję. Nuo to, kokių netikėtų pomėgių politikas turi, kokios muzikos klauso, ką jis valgo ir kada sportuoja, iki to, kada įvyko paskutinis rimtas jo balius.

Nors daugelis šventai galvojome kitaip, pasirodo, kad žinomas abstinentas ne visuomet ėjo vien dorybės keliais – būta ir paklydimų. Štai gėrimų su laipsniais A. Veryga prisipažins paskutinį kartą ragavęs per 30-ąjį savo jubiliejų.

Taip pat politikas papasakos ir apie savo pomėgius – ne tik fotografuoti, bet ir… važinėti nuosavu motociklu.

Ar tai – vidurinio amžiaus krizė? Išgirdęs tokį klausimą, A. Veryga savo atsakymą palydės juoku: „Žinau šitą pasakymą ir girdėjau daug kartų. Nemanau, kad kažkokius gyvenimo etapus mes galime vadinti krizėmis. Tačiau, kai tau yra 44 metai ir tu pirmąkart mokaisi vairuoti motociklą, ten būna reali krizė (juokiasi).“

Žiūrovai bent vienu akies krašteliu bus pakviesti išvysti ir A. Verygos būstą Vilniuje, kuriame sienas puošia ne tik sentimentalūs paveikslai, bet ir kryžius.

„Kryžius visą laiką buvo su manimi, nes mano močiutė buvo labai religinga. O tame miestelyje, kuriame užaugau, man yra tekę patarnauti ir mišioms. Labai daug žmonių nustebo, kai įstojau į mediciną. Jie galvojo, kad aš būsiu kunigas“, – atskleis jis ir pridės, kad iki šiol kiekvieną dieną – ryte ir vakare – meldžiasi.

O kaip A. Verygos žmona vertina jo sprendimą kandidatuoti į prezidentus? Kokių roko grupių politikas tebesiklauso? 

Kita laidos tema – apie pinigus ir taupymą. Tačiau taupyti nori ne visi. Savaitės pradžioje įvykęs pasitarimas apie papildomos lėšas šalies gynybai finansuoti pakurstė kalbas ir apie galimą karo mokestį. Lietuvai kasmet prireiks net pusės milijardo eurų! Kyla du pagrindiniai klausimai – kodėl prabundama taip vėlai ir kodėl kaskart, kai valstybei reikia pinigų, didinami mokesčiai? Finansų ekspertai pateiks patarimų, kurioje savo pačios kišenėje valstybė galėtų rasti papildomų lėšų.

Galiausiai išgirsime ir apie neregėtą proveržį, galintį pakeisti žmonijos raidą. Elono Musko kompanijos „Neurolink“ naujausias išradimas teikia vilties įveikti paralyžių ir daug kitų neurologinių sutrikimų. O kitas jų kuriamas produktas – net įgalinti mūsų smegenis kompiuterį ar telefoną valdyti mintimis!

„TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. per TV3

GALERIJA

  • A. Veryga – apie nuosavą motociklą, paskutinį balių ir kodėl nustebino žmones netapęs kunigu
  • A. Veryga – apie nuosavą motociklą, paskutinį balių ir kodėl nustebino žmones netapęs kunigu
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

geras tai būt Prezidentas. Ko gero - geriausias iš buvusių

puikus kandidatas . Gaila tik ,kad laikmetis reikalaute reikalauja rimtą atkirtį šnipo Putino nesamonėms duodančio Prezidento Lietuvai. Tokio , su Henytės savybėm ir užtaisu .

pilietis

o sviete svieteli! kad patektų į prezidentus spekuliuoja Dievu, kaip žema ir menka skaityti šio žmogo žodžių kiek pridarė nesąmonių būdamas sveikatos ministeriu, žmonių nemegiamas,dabar jau jis tikintis tapo, baisu

Povilas

Siaip, kol nebuvo Prezidentu, nieko galima is anksto kalbeti apie zmogu, butent, esant prezidentu atsiskleidzia vidus, o siaip, tai butu idomu paziureti kokia nauda Lietuvai butu... Turbut kiekvienas nustebtu savo poelgiais esant prezidentu: ir ten ne ta pasakiau, o ten siek tiek ne i tema... Pas mus juk ne monarchija, kur nuo mazens aukleja buti valdytoju... Kiek teko susitikti su destytoju Universitete, tai galiu pasakyti, kad Aurelijaus paskaita buvo viena geriausiu per 10 metu medicinos studiju... Po jo paskaitos keletas studentu rimtai apsisprende mesti rukyti... Manau, ne vienas, girdejes jo paskaita apie zalingus iprocius, nenores prasideti su narkotinemis medziagomis (pramusa psichikoje skyle...), alkoholiu ir t.t. gana svarus argumentai jaunimui pries zalingus iprocius, daug patirties dirbant su turinciais priklausomybe. Kaip savo srities specialista gerbiu. O ar pavyks tapti siu dienu Valanciumi, priklausys nuo liaudies palaikymo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS