A. Veryga: jei reikės, atostogas susitrumpinsiu dar labiau | Diena.lt

A. VERYGA: JEI REIKĖS, ATOSTOGAS SUSITRUMPINSIU DAR LABIAU

Du penktadienius per likusias atostogas dirbti nusprendęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga sako, jog tai – darbingiausia diena ministerijai.

„Penktadieniais yra daugiausia operacijų vadovo sprendimų rašomasi – dėl šalių, dėl kitų dalykų, kurie įsigalioja paprastai sekančią savaitę. (...) Yra ruošiami dokumentai sekančiai savaitei Vyriausybei, COVID-19 valdymo komitetui. Tai, sakykim, darbingiausia diena paprastai būna ministerijai“, – ketvirtadienį žurnalistams Kaune sakė A. Veryga.

Jis taip pat pridūrė, kad nors formaliai atostogauja, dalį laiko praleidžia kalbėdamasis su kolegomis. Be to, atostogas susitrumpino savaite.

„Dabar pusę laiko atostogų praleidžiu kalbėdamas telefonu. (...) Nesu atsijungęs, su kolegomis nuolat bendraujame, nuolat derinamės. (...) Nėra taip, kad atitrūkstu“, – aiškino ministras.

Dabar pusę laiko atostogų praleidžiu kalbėdamas telefonu.  Nesu atsijungęs, su kolegomis nuolat bendraujame, nuolat derinamės. Nėra taip, kad atitrūkstu.

„Savaitę nuo atostogų nusikirpau, nes matosi, kad veiksmo yra daug, daug paaiškinimų reikia, daug komunikacijos reikia, tikrai negalima to reikalauti iš kitų ministrų, kurie įšoka į naujas vėžes“, – pridūrė jis.

A. Veryga teigė, kad jei reikės, atostogas susitrumpins dar labiau.

„Jei matysiu, kad reikia, grįšiu. (...) Atostogauti kiekvienam žmogui reikia. Visi tikisi, kad būdamas darbe būsiu produktyvus, galėsiu susikaupti, dirbti, tas laikas buvo intensyvus, poilsio labai reikėjo“, – kalbėjo jis.

Apie tai, kad ministras savaite susitrumpins atostogas, o likusių jų metu kiekvieną penktadienį bus darbe, trečiadienį po šalies vadovo Gitano Nausėdos ir A. Verygos pokalbio telefonu pranešė Prezidentūra.

Sveikatos apsaugos ministras atostogų išėjo praėjusį pirmadienį ir planavo atostogauti penkias savaites.

Jį šiuo metu pavaduoja teisingumo ministras Elvinas Jankevičius.

Ateinančias dvi savaites A. Verygą pavaduos švietimo ministras Algirdas Monkevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

toj galveleje tik MARGARINAS ir tas pats sumikstejas nuo saules DDD

Lina

O gal geriau tamsta ir visai negrįški,nes vėl ką nors sugalvosi nežmogiško,kad mus greičiau pakastum,nes tamstos galvelėje nežinia kas ten veisiasi,o mes visi turime kentėti.Varge tu vargeli kas tamstai gali padėti nuo tokių sprendimų ?Kaip tamsta galėjote baigti dar tokius mokslus aš net neidivaizduoju? Kas jus valdo? Pasiklausykite nors vieną kartą eilinių žmogelių ko jiems reikia,kokios bėdos jų yra,kaip jiems padėti. O nemeluotj ir žiūrėti į akis žmonėms.Tiesiog esate beširdys žmogelis kuris neturi jausmų,kuris tik žino savo aš,man reikia,privalai daryti ką aš liepiu,visi turi paklusti tik mano nurodymams.Tai tiesiog tamsta esate diktatorius ir tiek.

tai

Idiotai vėl beretės gumą tampo :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS