Žemės ūkio viceministru paskirtas D. Dudutis | Diena.lt

ŽEMĖS ŪKIO VICEMINISTRU PASKIRTAS D. DUDUTIS

  • 1

Darbą Žemės ūkio ministerijoje (ŽŪM) pradėjo viceministras Donatas Dudutis, kuruosiantis žemėtvarkos, melioracijos, nekilnojamojo turto, geodezijos, žuvininkystės, mokslo bei inovacijų, kooperacijos ir verslumo skatinimo sritis, praneša ŽŪM.

Miškotyros magistro laipsnį turintis D. Dudutis pastaruosius metus dirbo Jungtinių Tautų Maisto ir žemės ūkio organizacijoje miškų ūkio politikos ir valdymo ekspertu. 2016–2019 metais Aplinkos ministerijoje jis vadovavo Miškų departamentui, buvo Gamtos apsaugos ir miškų politikos grupės vadovas.

Prieš tai viceministras penkerius metus vadovavo privačiai įmonei, taip pat yra dirbęs verslo konsultantu. 2001–2010 metais D. Dudutis dirbo Aplinkos ministerijos Miškų departamento Miškų ūkio plėtros skyriaus vedėju, iki tol buvo Miškų ir saugomų teritorijų departamento prie Aplinkos ministerijos Miškų ūkio plėtros skyriaus viršininkas.

Karjerą valstybės tarnyboje D. Dudutis pradėjo 1997 metais Žemės ir miškų ūkio ministerijos Miškų ūkio departamento Miškų strategijos skyriuje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Tautybe?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS