Žiniasklaida: I. Vėgėlė dėl politinės ateities kalba su visomis partijomis, išskyrus valdančiuosius | Diena.lt

ŽINIASKLAIDA: I. VĖGĖLĖ DĖL POLITINĖS ATEITIES KALBA SU VISOMIS PARTIJOMIS, IŠSKYRUS VALDANČIUOSIUS

  • 31

Advokatas Ignas Vėgėlė dėl politinės ateities teigia diskutuojantis su visomis partijomis, išskyrus valdančiąją koaliciją.

„Šiuo metu, aš neslėpsiu, diskutuoju su įvairiomis politinėmis jėgomis, išskyrus aš nediskutuoju ir nekalbu su dabartinę koaliciją sudarančiomis politinėmis jėgomis, valdančiąja koalicija“, – penktadienį publikuotame interviu „15min“ sakė I. Vėgėlė.

Jis sakė, kad valdančiojoje koalicijoje esanti Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionių demokratai (TS-LKD) yra tapusi kairės jėga, joje nebeliko krikščioniškų vertybių.

Anot I. Vėgėlės, TS-LKD neatliepia gyventojų lūkesčių, nemažos dalies partiečių ideologijos arba vizijos. Jis taip pat sakė nematantis realios galimybės šios partijos vadovybei keistis.

Advokatas pridūrė dėl politinės ateities diskutuojantis ir su į Seimą nepatekusiomis partijomis. Galimybę sukurti naują partiją jis vadino ribota dėl trumpo laiko resurso.

I. Vėgėlė sakė sprendimą dėl dalyvavimo prezidento rinkimuose ir apskritai politikoje skelbsiantis iki lapkričio mėnesio.

Visuomenės nuomonių apklausos rodo, kad I. Vėgėlė yra vienas lyderių tarp galimų kandidatų į prezidentus. Rugpjūtį skelbta naujienų portalo „Delfi“ užsakymu atlikta visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovės „Spinter tyrimai“ apklausa parodė, kad už dabartinį šalies vadovą Gitaną Nausėdą per prezidento rinkimus balsuotų 22,9 proc. apklaustųjų, už I. Vėgėlę – 8,6 procento.

Trečia vieta apklausoje teko premjerei Ingridai Šimonytei, surinkusiai 7,1 proc. respondentų palaikymą.

Prezidento rinkimai Lietuvoje vyks kitų metų gegužę, Seimo – kitų metų rudenį.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

Rasa

Tik reikia vertinti žmogaus darbus Šitas Vėgėlė yra išlindes iš niekur Staigiai žmogėnas užsimanė but prezidentu jis jau parodė ko vertas per skiepu prievarta žmogelis pakalbėjo kad skiepai negerai per prievarta bet kaip žmonės paprašė apginti tai tas protingas advokatas dingo Juk visi matėt girdejot ka pasakė kad jis negali kištis nes puls jo šeima spaudoje prasidės puolimai Tai ko iš tokio bailio tikitės ČIA NE MELAS KA PARAŠIAU GALIT PAGOGLINTI IR SUŽINOSIT KAD VĖL KIŠAMASJEI NE KOMUNISTAS tai konservinis

Head & shoulders

Per daug nesimuistykit, gyvenimas kartais pateikia siurprizų. Na, ims ir laimės, tarkim, Vėgėlė. Ką Jūs į tai?

JONAS

Balsuosiu už Eduarda Vaitku tai tikrai lietuvai daug gero darantis žmogus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS