Apklausa: kas penktas gyventojas mano, kad padėtis šalyje gerėja | Diena.lt

APKLAUSA: KAS PENKTAS GYVENTOJAS MANO, KAD PADĖTIS ŠALYJE GERĖJA

  • 27

Kas penktas Lietuvos gyventojų mano, kad reikalai i valstybėje juda į gerąją pusę, rodo LRT šeštadienį paskelbta naujausia „Baltijos tyrimų“ apklausa.

Birželį atlikta apklausa parodė, kad taip manančiųjų yra 21 proc., tuo metu 69 proc. teigė, kad situacija prastėja.

Palyginti su gegužės mėnesiu, manančių, kad šalyje reikalai gerėja, sumažėjo vienu, o manančių, kad reikalai prastėja – sumažėjo 7 procentiniais punktais (gegužę – 76 proc.).

LRT paskelbta apklausa taip pat parodė, jog Lietuvos visuomenė labiausiai pasitiki kariuomene ir policija: kariuomene pasitiki 76 proc. apklaustųjų, policija – 71 proc., trečioje vietoje yra bažnyčia su 66 proc.

Prezidento institucija pasitiki 66 proc. apklaustųjų, „Sodra“ – 65 proc., savivaldybėmis – 58 proc., šalies žiniasklaida – 50 procentų.

Tuo metu labiausiai gyventojai nepasitiki Seimu – 76 proc., Vyriausybe – 66 proc. ir teismais – 49 procentai.

Tyrimą „Lietuvos Barometras“ LRT užsakymu Lietuvos ir Didžiosios Britanijos rinkos ir viešosios nuomonės tyrimų kompanija „Baltijos Tyrimai“ atliko birželio 14–29 dienomis.

Tyrimo metu asmeninio interviu būdu apklausti 1020 Lietuvos 18 metų ir vyresni gyventojai, apklausa vyko 110 atrankos taškų. Tyrimų rezultatų paklaida iki 3,1 proc.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Onė

Teisingai rašo ,,ko gero,, kam gerėja??pirma vyriausybės atst.,stumdytojams,tipo verslininkams ,kurie sugeba sukti apsukti ir valstybę,ir savo darbuotojus,na tokie kartais nubuksuojami,o kartais sėkmingai ,,dirba,, eilę metų.taigi kaip pažiūrėsi ,dar yra sąžiningieji ,jiems jei kas pagerėja tai tik prakaituojant ir skaičiuojant dar yra nardytojai (konteinerių),manau jiems blogėja,konteineriai darosi išmanūs, sunkiau perprasti.....sėkmės ponai šunsnukiai toliau mulkinant liaudį

Kiek galima meluoti?

Atrodo ,kad gyvename SOVIETŲ LIETUVOJE

Ko gero

Paskutinis mulkis gali sakyti kad gyvenimas gerėja. Tas, kas yra uždaromos įmonės darbuotojas, eilėse laukiantis pacientas, užknistas pokyčių mokytojas ir pan. Kai žlugdoma valstybė, daug besidžiaugiančių? Nebent valdžios šaika, tėvynę prisisiuvęs prie savo kišenės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS