Ministras Aplinkos apsaugos departamento vadovui siūlo trauktis į žemesnes pareigas | Diena.lt

MINISTRAS APLINKOS APSAUGOS DEPARTAMENTO VADOVUI SIŪLO TRAUKTIS Į ŽEMESNES PAREIGAS

  • 16

Aplinkos ministras Kęstutis Mažeika siūlo Aplinkos apsaugos departamento direktoriui Vaidui Laukiui siūlo trauktis į žemesnes pareigas.

Kaip BNS trečiadienį informavo ministro atstovas Justas Jaskonis, pasiūlymas departamente dabartiniam jo vadovui užimti vyr. specialisto pareigas įrašytas metiniame veiklos vertinime, kuriame V. Laukys įvertintas nepalankiai.

Apie tai, kad ministras siūlo V. Laukiui trauktis iš pareigų, trečiadienį pranešė LRT radijas.

„Vadovas šiuo metu serga, turi nedarbingumą, nežinau, kas yra, iš tiesų. Bet po vertinimo, kuris įvyko, mes įvertinome neigiamai, dėl suprantamų ir objektyvių priežasčių ir pasiūlėme užimti pareigas, kurios atitiktų jo kompetenciją ir tai, ką jis galėtų daryti“, – trečiadienį LRT radijo transliuotame interviu sakė K. Mažeika.

„Turbūt svarsto tą pasiūlymą, tikiuosi, kad tai nesusiję su jo liga“, – sakė ministras.

Kritikos V. Laukys sulaukė po to, kai paaiškėjo, jog kartono gamybos įmonė „Grigeo Klaipėda“ į Kuršių marias, kaip įtariama, ne vienerius metus leido nevalytas nuotekas.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

ALGIS

KAS PAS MUS LIETUVOJE PER TVARKA , UŽ NUSIKALTIMUS PREZIDENTAS MINISTRUI S I Ū L O TRAUKTIS , MINISTRAS DEPARTAMENTO VADOVUI S I Ū L O TRAUKTIS , KAIP PAGEIDAVIMŲ K O N C E R T A S .

Ir teisingai

kad Klaipėdoje smarvė, kad uosto ir Lez'o nuodijami NVO ir gyventojai jau seniai rašė ministerijai. Dešimt metų mažiausia. Ne tik rašė bet ir važiavo į Vilnių, į susitikimus su atsakingais min.darbuotojais. Jokio rezultato. Mazuronis ,,tinderį mušė", Jonauskas ,,durnių voliojo", na o apie kitus net šnekėt neverta - nuliai...Taip ir sėdėjo visi tie patys luzeriai per tuos pačius. O šis ministras bent imasi kažko, pratestuoja specialistus, daro išvadas..Turėtų būt geriau

Kirvis

Kazkaip jie visi staiga susirgo, sedo i invalido vezimelius ir t.t. Ka, dangus griuva?!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS