Įvardijo I. Marozienės mirties priežastį: įvyko nelaimingas atsitikimas | Diena.lt

ĮVARDIJO I. MAROZIENĖS MIRTIES PRIEŽASTĮ: ĮVYKO NELAIMINGAS ATSITIKIMAS

  • 80

Pirmadienį daugelį sukrėtė netikėta žinia, kad mirė verslininkė, „Amatininkų užeigos“ įkūrėja Irena Marozienė. Antradienį buvo įvardyta ir žinomos moters mirties priežastis.

Portalas delfi.lt skelbia, kad sekmadienį I. Marozienė  pasijuto blogai dėl ją kamavusio per žemo kraujo spaudimo, todėl, apsvaigus galvai, ji neišlaikė pusiausvyros ir krisdama prasiskėlė galvą.

„Dėl žemo spaudimo apsvaigo galva ir nukrito nuo laiptų“, – sakė dukra.

Po nelaimės veiklios moters gyvybė užgeso.

„Niekad negalvojau, kad reiks rašyti tokį postą, tačiau netekome mamos Irenos Marozienės. Ji visada buvo vakarėlių siela, todėl atsisveikinimas bus tik artimųjų rate, kur pakelsime taurę, kaip mama ir norėjo. Visi, kas nori atsisveikinti, užsukite kada į Amatininkus, pakelkite taurę, prisiminkite, jai tai būtų patikę“, – pirmadienio popietę rašė velionės dukra Birutė Marozaitė.

Jautriu įrašu pasidalijo ir kita dukra. „Septintą dieną, kai Dievas turbūt įpratęs ilsėtis, išėjo Mama, Sesė, Uošvienė, Draugė, Kovotoja ir Verslininkė, verta knygos – Irena. Kadangi visada įsivaizdavo savo išėjimą tik su visų dainomis ir šokiais, atsisveikinti kviečiame pakeliant taurę ir tylos minute. Ilsėkis ramybėje, mes su tavimi, myliu tave, – rašė Justina Marozaitė. – Džiaugiuosi, kad pastarųjų metų sunkumai suartino mus taip, kaip niekada gyvenime. Džiaugiuosi, kad paskutinius tris mėnesius turėjome galimybę gyventi vienuose namuose ir rytais išgerti kavos. Džiaugiuosi, kad spėjai pamatyti savo vaikus užaugusius, stiprius ir laimingus. Turbūt kai mes išeisime anapus, tu jau lauksi mūsų suorganizavus šventę.“

Netektis sukrėtė I. Marozienės artimuosius bei draugus – sunkiai rinkdami žodžius šie dalijosi mintimis bei prisiminimais.

Rašyti komentarą
Komentarai (80)

mauzoliejaus būti negali

mauzoliejus - tai konkretus žmogaus, valdovo vardu Mauzolas, kapavietė, kurią pastatė žmona. Vardas kažkodėl tapo bendriniu. Bet taip neteisinga. Turi būti leninoliejus, marozoviejus ir pan.

Reda

Nuoširdi užuojauta giminėms ir artimiesiems! Tegul bus lengva Lietuvos žemelė!

lrt

kursim daugiaserijini seriala,,irute ir laiptai,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS