„Aerosmith“ rokeriui prezidentė aprodė savo valdas | Diena.lt

„AEROSMITH“ ROKERIUI PREZIDENTĖ APRODĖ SAVO VALDAS

Prezidentė Dalia Grybauskaitė antradienį sulaukė svečių. Į Prezidentūrą užsuko ne kas kitas, o kultinės amerikiečių roko grupės "Aerosmith" lyderis Stevenas Tyleris su savo palyda.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė antradienį sulaukė svečių. Į Prezidentūrą užsuko ne kas kitas, o kultinės amerikiečių roko grupės "Aerosmith" lyderis Stevenas Tyleris su savo palyda.

"Netikėtai apsilankiusiam "Aerosmith" lyderiui aprodžiau Prezidentūrą", – savo "Facebook" paskyroje parašė Lietuvos prezidentė.

 

 

D. Grybauskaitė svečius pavaišino kava ir saldainiais, kurie 66-erių metų dainininką ypač sudomino. "Kas čia?" – norėdamas sužinoti, koks saldainių įdaras, amerikietis pasiteiravo prezidentės.

Geriausi "Aerosmith" kūriniai trečiadienį skambės Vilniuje, „Siemens“ arenoje.

GALERIJA

  • „Aerosmith“ rokeriui prezidentė aprodė savo valdas
Prezidentūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

lol

:D pralinksmino

puiku

kad prezidentė susitinka, kalba, vaišina ir, svarbiausia, kad visuomet miela, šypsosi ir žino savo vertę. Tai ne kai kurie amžinai paniūrę ir kitus drabstantys purvais buvę pretendentai, o dabar visomis keturiomis besiropščiantys į EP. Na, kas gali rinkti tokį uspaskichą ar jo naująją pasiją? Visi aptekę pinigais, kurie vadinami "šeimos pinigais". Tiesiog faktai kalba už save, o amžinas nevykėlis paksas? Nekalbu apie tikrą Lietuvos dergėja ir priešą tomaševskį. kas už tokį gali balsuoti? Tik tokie patys, kaip ir jis pats. Tikrai įdomu, ką pririnksime į EP, bet į prezidentus balsuosime už D.Grybauskaitę, nors visos tarnybos (politologai, TV pokalbiai ir kitos įdomybės) visaip bando parodyti, kad tai tik dešiniųjų remiamas kandidatas. Tai yra blogai? Geriau būtų, jei prezidentę remtų vagių partija arba Lietuvos įstatymų nepaisantis tomaševskio ir ruskių aljansas? Tačiau vis tik, prezidentę remia ne tik dešinieji, bet ir visos padorios Lietuvos jėgos ir pavieniai asmenys.Susitelkim.

Jole

Prezidentė irgi žmogus, gali susitikti su kuo nori, tik kad jos susitikimai visada yra ir bus viešinami. O už muzikinį skonį tik dar vienas pliusas. Aerosmith - jėga!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS