Dėl susisiekimo su D. Britanija šaukiamas skubus VESK posėdis | Diena.lt

DĖL SUSISIEKIMO SU D. BRITANIJA ŠAUKIAMAS SKUBUS VESK POSĖDIS

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė sekmadienio pavakarę šaukia skubų Vyriausybės ekstremaliųjų situacijų komisijos (VESK) posėdį.

Pagrindiniai jame svarstomi klausimai – dėl keleivių iš Jungtinės Karalystės atvykimo bei dėl judėjimo apribojimų šalies viduje, praneša Vidaus reikalų ministerija (VRM).

Jungtinėje Karalystėje plintant naujai koronaviruso atmainai, Nyderlandai ir Belgija jau uždraudė skrydžius iš tos šalies. Kaip sekmadienį BNS sakė susisiekimo ministras Marius Skuodis, Lietuvos Vyriausybė sprendimus dėl skrydžių iš JK valstybės priims artimiausiu metu.

VRM teigimu, nuo gruodžio 14 dienos 13 val. iki šio sekmadienio 13 val. iš Britanijos į Lietuvą atvyko 3485 keleivių: į Vilniaus oro uostą atvyko – 2139 asmenys, į Kauno oro uostą – 1346.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Med.

Žmonių imunutetas nusilpęs ,polivitaminais reikia stiprinti organizmą,profilaktiškai pusė normos vitaminų ,kurie napakenks.Kas dedasi, nemoka žmonės save prižiūrėti.Darzovese ,vaisiuose nera tiek, kad užtektų imunitetui sustiprinti ,todėl reikia pirkti polivitaminu,ir viena kartą i metus sunaudoti.

Med.

Rašo straipsnius ir kvailina žmonės ,ar straipsnio rašytojas žino ką reiške atmaina arba mutantas,manau nežino.Galvoja parasys taip, kad niekas nesuprastų o kaip nesupras ,vadinasi bus bauginančiai.Virusas Negali mutuoti arba būti kažkokia atmaina.Virusas tas nuo pernai ,covid 19 jau turi būti ne toks veiksnus ir nepavojingas žmogui, jis turejo susilpnėti ir tapti ne toks pavojingas.Kiek cia paistys nesąmones.Žmonės peršąla ,suserga plaučių uzdegimi ,kaip suprasti ,medikai nemoka gydyti plaučių uždegimo.Laukti negalima sušalus ,reikia kreiptis pas gydytojus, kad išrašytų antibiotikų, nes vaistinėse negalima nusipirkti be recepto.

Kaunas nuomonė.

Manau ,kad virusas paspruko iš mėgintuvėlio kuris buvo kuriamas kaip ginklas žmonijai naikinti.Turime žinoti kas tai padarė.Tas turi atsakyti mirties bausme ir ne vienas ,o su savo šutve.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS