Diskusijoje Seime dalyvaus ir skiepų priešininkas U. Kiguolis: jis žada karmos taškus | Diena.lt

DISKUSIJOJE SEIME DALYVAUS IR SKIEPŲ PRIEŠININKAS U. KIGUOLIS: JIS ŽADA KARMOS TAŠKUS

  • 20

Lietuvoje kiekvieną dieną daugėjant sergančiųjų tymais ir daugeliui medikų raginant visuomenę nepamiršti skiepų svarbos valdant šią ligą, Seimo nario Dainiaus Kepenio iniciatyva balandžio 1 d. Seime rengiama dalykinė konferencija „Saugios vakcinos– saugiai Lietuvai“. Čia bus kalbama apie tai, kokie yra šalutiniai skiepų poveikiai.

Organizatorių teigimu, konferencijoje dalyvaus ir verslininkas, žinomas vakcinų priešininkas Ugnius Kiguolis. Pats vyras socialiniame tinkle „Facebook“ ragina dalyvauti šioje konferencijoje. „Tęsiantis isterijai ir baimėms Lietuvoje dėl vaikiškų ligų protrūkio, organizuojame diskusiją-konferenciją Seime“, – vaizdo įraše, kuriuo verslininkas pasidalijo antradienį, kalba U. Kiguolis.

Vyras teigia, kad tie, kurie dalinsis jo vaizdo įrašu, bus apdovanoti karmos taškais. 

Renginio programoje parašyta, kad sveikinimo žodį tars parlamentaras iš valstiečių-žaliųjų frakcijos D. Kepenis. Renginyje bus kalbama tokiomis temomis „Skiepai. Saugūs ir efektyvus. Vaikai rizikos grupėje ir šalutiniai poveikiai“, „Vienintelis būdas apsisaugoti yra skiepas. (Ne) kasdienės ligos kasdieniame gyvenime“, „Privalomi skiepai, žmogaus teisės ir visuomenės sveikata. Laisvo ir informuoto sutikimo medicininei intervencijai problema imunoprofilaktikoje. Tikrosios epidemijos Lietuvoje – kur privalomi įstatymai?“

Anot organizatorių, savo mintimis diskusijoje dalysis tėvai, kurių vaikai nukentėjo nuo skiepų –  Ingrida Adamonienė, Raimonda Norkutė Miesčionaitienė, Elvina Bartulienė, Vitalijus Bendoraitis –, akušerė Raminta Kabelkaitė, nukentėjusių nuo skiepų atstovas Gabrielius Sevrukas, asociacijos „Objektyviai apie skiepus“ prezidentė Lina Rutkauskienė bei gydytoja Daiva Jakubonienė.

Seimo narys D. Kepenis socialiniame tinkle „Facebook“ taip pat kviečia į šią diskusiją. „Vertinga pabrėžti, kad skirtingai, negu galvoja mano kai kurie kolegos Seime, aš esu „provakseris“. Aš tiesiog esu už tai, kad kiekvienas žmogus turėtų teisę paklausti ir žinoti kas patenka į jų vaikų, suaugusiųju organizmą. Ypač jeigu tie klausimai paremti moksliniais šaltiniais. Žmogus turi teisę žinoti. Kai kalbama apie sveikatą – viskas yra svarbu, ypač visuminis žmogaus imunitetas, kurį reikia stiprinti kiekvieną dieną“, – socialiniame tinkle savo mintis vakar dėstė politikas. Jis nuolat pasisako apie skiepų žalą žmonėms. Jis savo socialiniame tinkle dalijasi ir ataskaita, kurioje politiko žodžiais,  „aiškiai nurodyta, kad tam tikrose vakcinose, jų gamyboje yra/buvo panaudoti žmogiškosios kilmės komponentai, taip pat ir tymų vakcinose MMR.“

GALERIJA

  • Dainius Kepenis
  • Ugnius Kiguolis
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

KEMBRIKAS

O tai Kiguolius vetirenorium tapo, atvesiu savo buliu ,kad i subine bagsteltu.Bus cirkas kai kuris nors tymus pasigaus, katada bezdes?

niu jo

Aš nesuprantu,ko taip bijoti tų neskiepytų ,jeigu patys visi pasiskiepisyt.Kodėl nešaukiat kad įvestų privalomus skiepus nuo gripo,nuo kurio jau mirė dešimtys žmonių LT ir tūkstančiai pasaulyje.Nuo tymų dar niekas nemirė.O farmacininkų biznis nuo šio ažiotažo kyla ne dienom ,o valandom.Skiepas kainuoja 6 eurai,o labaratorijos plėšia jau po45 eurus.

na taip

Kepeniui puiki proga pasirodyti dėmesio centre, o tai kažkaip jau aptilęs buvo. Tik tokių veikėjų seime dar ir tetrūko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS