A. Dulkys dėl veikiančių darželių: sunku viską sukontroliuoti | Diena.lt

A. DULKYS DĖL VEIKIANČIŲ DARŽELIŲ: SUNKU VISKĄ SUKONTROLIUOTI

Sveikatos apsaugos ministras pripažįsta, kad labai sunku sukontroliuoti, kaip įgyvendinamas Vyriausybės sprendimas, kad tik nuotoliniu būdu negalinčių dirbti tėvų vaikai lankytų darželius. Visgi ministras viliasi, kad tėvai pasinaudos galimybe dirbti nuotoliniu būdu ir savo vaikus prižiūrės namuose.

„Kontroliuoti, tikrinti šiuos dalykus yra tikrai gan sudėtinga, čia reikia mūsų visų tiesiog bendro sutarimo“, – Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje teigė A. Dulkys.

„Bet aš tikiu, kad atostogų metas, tikiu, kad galimybė tėvams dirbti nuotoliniu būdu, susikaupimas mums padės“, – pridūrė jis.

Vyriausybės patvirtintame nutarime rašoma, kad ikimokyklinis ir priešmokyklinis ugdymas bus vykdomas užtikrinant ekstremalios situacijos operacijų vadovo nustatytas asmenų srautų valdymo, saugaus atstumų laikymosi ir kitas būtinas sveikatos saugos ir higienos sąlygas.

Taip pat akcentuojama, kad ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo programose yra rekomenduojama dalyvauti tik tiems vaikams, kurių tėvai neturi galimybių dirbti nuotoliniu būdu.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Jooo

Nidos darzelis lopselis" Ažuoliukas "dirba be apribojimu. Tevai kiti bedarbiai arba turi galimybe dirbt nuotoliniu budu,bet veda vaikus darzan. Ir ka Dulkys padarys? Nieko nedaro.nedirba

Skaitytoja

Žodis "rekomenduoti". "Rekomenduoti" reiškia noriu vedu, noriu nevedu vaiką į daželį. Kas man uždraus vesti?

Ema

Kaune kiek zinau, Keras atsakingas uz ekstremalios situacijos valdymą, kodėl ponas nesiima jokių priemonių dėl ikimokyklinių įstaigų?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS