A. Dulkys Širvintose aptars sveikatos sistemos reformą, situaciją dėl eilių | Diena.lt

A. DULKYS ŠIRVINTOSE APTARS SVEIKATOS SISTEMOS REFORMĄ, SITUACIJĄ DĖL EILIŲ

  • 13

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys penktadienį Širvintose susitiks su savivaldos atstovais, aptars sveikatos sistemos reformos įgyvendinimą, situaciją dėl eilių.

Kaip pranešė Sveikatos apsaugos ministerija, vizito metu ministras taip pat domėsis gydytojų ir gydymo įstaigų darbu, išklausys pasiūlymų, kokie sprendimai prisidėtų mažinant biurokratinę naštą kasdieniame gydytojų ir slaugytojų darbe.

A. Dulkys lankysis Širvintų rajono pirminės sveikatos priežiūros centre, taip pat dalyvaus Geriatrijos skyriaus atidaryme Širvintų ligonėje.

Seimas praėjusių metų birželio pabaigoje patvirtino sveikatos priežiūros sistemos reformą: ją įgyvendinus tikimasi teikti daugiau ambulatorinių paslaugų pacientų gyvenamoje vietoje ir mažinti hospitalizaciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

GEROVĖ

artistas iš sudegusio teatro važiuoja pas kitą artistę. Tik vietoj piaro - 2gubas fiasko... Visiškas politinės sistemos degradavimas, profaniškai imituojant veiklą, o iš tiesų - savo materialinės GEROVĖS puoselėjimas, gaunant neadekvačius tūkstantinius atlygius už 5 vietose ,,vykdomas" funkcijas (su visais įmanomais priedais, premijomis, pavadavimais) ir už nieką neatsakant - visos eilinių žmonių gyvenimo sritys beviltiškai nustumtos nuožulniąja plokštuma žemiau plintuso - sveikatos apsauga, švietimas, teisė, energetika, ekonomika, aplinkosauga, kultūra ir t.t.t.. GEROVĖ - tik valdžiažmogiams, o ypač - betarpiškai susijusiems su bankais, stambiais verslo, komercijos, energetikos, farmacijos, IT (ir pan.) magnatais

Virgis

Vieni padlos išdrasko kiti atkuria....

kastis

baikit tyči9tis su tom eilėm, kas jas sudarė?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS