Duoklė – itališkoms tradicijoms
Klaipėdoje duris atvėrė nauja vyninė. Teatro aikštėje įsikūrusi „Tappo D‘oro“ – itališkų tradicijų buveinė.
Lentynose nepretenzingo interjero fone – per 80 rūšių vynų iš visų 20 Italijos geografinių regionų.
„Bendradarbiaujame su palyginti nedaug vyno pagaminančiomis vyninėmis. Norėdamos išlikti rinkoje jos konkuruoja savo produkcijos kokybe bei stengiasi pasiūlyti kažką išskirtinio. Šių gamintojų vynai keliauja į restoranus ir nedideles specializuotas parduotuves – prekybos centruose tokių nerasite“, – tvirtino vienas „Tappo D‘oro“ bendrasavininkių Egidijus Kabašinskas.
Naujovių „Tappo D‘oro“ komanda dairosi Veronoje kasmet rengiamoje parodoje.
Klaipėdoje duris atvėrusi vyninė – jau metus Vilniuje veikiančios „Tappo D‘oro“ antrininkė. Vynus galima vietoje rinktis, ragauti bei jų įsigyti.
Karštųjų patiekalų lankytojai neras, tačiau siūloma aukštos kokybės itališkų maisto produktų: sūrių, vytintų kumpių, džiovintų pomidorų, marinuotų, keptų svogūnų, artišokų, paprikų. Saldumynų mėgėjus pradžiugins tradiciniai itališki desertai. „Susižavėjome tratorijos principu – turi būti skanu, o aplinka nevaržanti. Prekiaujame ne interjeru“, – pažymėjo E.Kabašinskas.
Originali „Tappo D‘oro“ interjero detalė – iš vyno butelių pakuočių sukurta lubų dekoracija.
Atšilus orams vyninės erdvės prasiplės – jaukus šurmulys persikels ir į terasą Teatro aikštėje. E.Kabašinskas neabejojo, kad klaipėdietiškasis „Tappo D‘oro“ variantas įgis savitą veidą.
„Jį formuos patys žmonės. Norėtume suburti draugišką nuolatinių lankytojų ratą, o ne lakstyti apie turistus su cepelinais. Vilniuje tai pavyko.
„Tappo D‘oro“ ypač pamėgo kūrybiškų profesijų atstovai – menininkai, televizijos darbuotojai. Ištikimi klientai juokais prisipažįsta, kad tai vieta, į kurią gali ateiti su šlepetėmis“, – šypsojosi E.Kabašinskas.
Naujausi komentarai