A. Bilotaitė: siūloma leisti „Regitrai“ organizuoti vairavimo egzaminus | Diena.lt

A. BILOTAITĖ: SIŪLOMA LEISTI „REGITRAI“ ORGANIZUOTI VAIRAVIMO EGZAMINUS

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė sako, kad Vyriausybės ekstremaliųjų situacijų komisija (VESK) pasirengusi teikti siūlymą Vyriausybei leisti organizuoti „Regitros“ egzaminus.

„Kalbant apie atlaisvinimus, patys rodikliai ir situacija nėra tokia, kad galėtume juos svarstyti. Bet šiandien aptarėme situaciją, kuri susijusi su „Regitros“ egzaminų organizavimu, kadangi kai kuriems žmonėms tai yra išgyvenimo klausimas ir būtinybė. Pasižiūrėjome, kaip esame pasiruošę, jei būtų suteikta galimybė egzaminus organizuoti. Matome, kad saugumo dalykai galėtų būti užtikrinti, bet sprendimą leisti ar neleisti jau priims Vyriausybė“, – po VESK posėdžio pirmadienį teigė ji

A. Bilotaitė visgi pažymėjo, kad epidemiologinė situacija šalyje ir toliau nėra gerėjanti.

„Situacija, žvelgiant bendrai, nėra gerėjanti, ir jau kuris laikas kažkokių požymių, kad skaičiai yra geri, nėra. Bet žvelgiant į ES kontekstą matome, kad susirgimų skaičiaus vidurkis Lietuvoje yra mažesnis nei ES. Taip pat gera žinia, kad mirčių skaičius mažėja“, – pažymėjo ji.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Hmmm

Was ist das, Niko?

Niko

If you wanted stop epidemies ...! You mast stop direct with Commissie.! And all the epidemies are history .! really true.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS