KAM skyrė 20 tūkst. eurų paramą B. Vanagui | Diena.lt

KAM SKYRĖ 20 TŪKST. EURŲ PARAMĄ B. VANAGUI

  • 2

Krašto apsaugos ministerija (KAM) kariuomenės įvaizdžio gerinimui skirtus pinigus skyrė Dakaro ralyje dalyvaujančiam lenktynininkui Benediktui Vanagui bei „Žalgirio“ krepšinio centrui, taip pat džiazo mokyklai, antradienį pranešė LNK televizijos žinios.

B.Vanago startui Pietų Amerikoje KAM skyrė 20 tūkst. eurų. Pasak KAM viceministro, taip siekiama padidinti lenktynininko, aktyviai bendradarbiaujančio su kariuomene, žinomumą.

„Jis vienas aktyvesnių mūsų kariuomenės įvaizdžio rėmėjų ir visada susitikimuose dalyvauja, kariai pabendrauja. Jo susidūrimai lenktynėse su įvairiais iššūkiais paskatina jaunimą pasiryžti taip pat remti Lietuvos kariuomenę, dalyvauti tarnyboje aktyviai“, – sakė A.Valys.

Dar po 10 tūkst. eurų KAM skyrė Kauno „Žalgirio“ krepšinio centrui ir enciklopedijos apie piliakalnius leidėjams. Albumo apie Lietuvos kariuomenės istoriją leidėjams skirta 5 tūkst. eurų, 6,5 tūkst. eurų gavo organizacija, ketinanti sukurti istorinių Lietuvos karių figūrėles.

10 tūkst. eurų paremta visuomenininkų ekspedicija į Žalgirio mūšio minėjimą Lenkijoje. Artūro Noviko džiazo mokyklai skirta daugiau kaip 1 tūkst. eurų.

Praeitais metais KAM buvo skirti 425 mln. eurų – 100 mln. daugiau nei 2014 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

taigi

Pensininkams , ligoniams, našlaičiams pinigų nėra, o saldafonai taško kur papuolė, tai generolams naujų limuzinų , tai keistos programos, tai pokarinės haubicos. tfūūū vagys.

P.Morkūnas

sakė trūksta pinigų KAM...o neturi kur jų dėti- dalina į kairę ir į dešinę....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS