Karas dėl vietos – baigtas: sugalvojo, kaip kieme sutalpinti daugiau automobilių | Diena.lt

KARAS DĖL VIETOS – BAIGTAS: SUGALVOJO, KAIP KIEME SUTALPINTI DAUGIAU AUTOMOBILIŲ

  • 10

Išradingi vairuotojai sugalvojo, kaip taikiai išspręsti automobilių statymo klausimą, kad nereikėtų kaskart peštis dėl vietos.

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta nuotraukos, kuriose matyti automobiliai, su ant galinių langų uždėtais lapais, prilaikomais valytuvų.

Juose įrašyta informacija, iki kelintos valandos vairuotojas gali užstatyti kito daugiabučių kieme paliktą stovėti automobilį sava transporto priemone.

Galimybės – įvairios: „Galite užstatyti iki 7.20 val. ryto“, – rašoma viename informaciniame lape. O štai ant kito tiesiog pažymėta valanda – 7.50 val.

Feisbuko nuotr.

Tokia idėja, kai vietų kieme kone padvigubėja, neliko nepastebėta internautų. Didžioji jų dalis, žinoma, sumanymą įvertino teigiamai. „Gera mintis“, – sakė kai kurie. „Nerealiai, va, čia tai pilietiškumas“, – žavėjosi Justinas. „Taip turėtų elgtis daugelis namo kaimynų“, – gyrė Ernestas. „Šauniai. Linkiu, kad užstatantieji irgi būtų geranoriški bei supratingi“, – rašė Miglė. „Galėtų ir savo kontaktus palikti. Maža ką – gal prireiktų išvažiuoti“, – pridūrė Indrė.

Kitiems iškilo klausimas: „O jei užstatys ir neužkurs variklio?“. Bet sprendimas ir šiuo atveju būtų greitai rastas: „Nustums – mankšta ryte į naudą“, – šmaikštavo internautai.

GALERIJA

  • Karas dėl vietos – baigtas: sugalvojo, kaip kieme sutalpinti daugiau automobilių
  • Karas dėl vietos – baigtas: sugalvojo, kaip kieme sutalpinti daugiau automobilių
Feisbuko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

as

debilai

To>Gerai

Kiemas netinka nes jame taip mašinos neužstatysi, netelpa:). Be to savivaldybes specialistai su žodžiais kad auto kiemo nepuošia sugebejo "išpjauti" vienos mašinos vieta ir igrusti i kiema požeminius šiukšliu konteinerius:) Klaipedos specialistai diareja gydo ne vaistais o pirštu kaišiojimu.

1 aukstas

pirmo auksto gyventojai kencia nuo ilgai duminanciu masinu, ypac ziema, kambarys pilnas smalkiu, kiek kartu buvo prasyta, kad masinas statytu priekiu i langus, nors tiek gal geriau butu, taryb laikais pirmini kas grieztai reikalaudavo, masinos tik priekiu i langus, gyvenime neturejau masinos, o 40 metu ir ziema ir vasara smalkes., ka patarsit
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS