Keliuose – vėl policijos postai: žadama koreguoti judėjimo ribojimus | Diena.lt

KELIUOSE – VĖL POLICIJOS POSTAI: ŽADAMA KOREGUOTI JUDĖJIMO RIBOJIMUS

  • 3

Siekdama įgyvendinti draudimą gyventojams judėti tarp savivaldybių be svarbios priežasties, policija trečiadienį atnaujina kontrolės postus savivaldybių centrų prieigose.

Masinis automobilių tikrinimas vėl prasidės nuo 13 valandos.

Tuo pačiu metu Vyriausybė svarstys, ar leisti gyventojų judėjimą tarp miestų ir rajonų žiedinėse savivaldybėse. Tokį pakeitimą siūlo Vyriausybės ekstremalių situacijų komisija.

Policija teigia, kad daug miestų gyventojų susiję su rajonais ir atvirkščiai, taip pat tai būtų prevencija transporto spūstims bei padėtų taupyti pareigūnų pajėgumus kontrolės metu.

Vyriausybei ketinama teikti ir nutarimo projektą dėl asmenų skaičiaus ribojimo viename automobilyje.

Siūloma reglamentuoti, kad sugriežtinto karantino metu automobiliuose galėtų vykti tik vienos šeimos, namų ūkio nariai arba ne daugiau nei du kartu negyvenantys asmenys.

Siekiant suvaldyti koronaviruso plitimą, Vyriausybė iki sausio 3 dienos uždraudė judėjimą tarp savivaldybių be būtino reikalo.

Masiškai tikrinti vykstančius automobilius policija nutarė savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Trečiadienį įrengti kontrolės punktai veiks iki savaitės pabaigos.

Policija ragina keliaujančius gyventojus pateikti dokumentus, įrodančius teisę judėti.

Žmonėms keliauti galima darbo tikslais, vykstant pas gydytoją ar į laidotuves.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pvel

Vėl policija platins virusą kiiekviena šiupinės tai va kurkona plinta

Kk

Padžiurėkit ka daro beprošiai prie megos patekti reikia valandos padalinkit lasvės alėja ji dvi dalis ir pastatykit pstus

Motiejus

Keista situacija: Uždraudėme skrydžius iš Anglijos, bet sukame galvą, kaip panaudoti pinigus ir parsivežti Lietuvaičius. Jie pagastroliuos po šeimas, užkrės tėvus, brolius, seses ir vėl išlėks. Uždraudėme gastroliuoti per savivaldybes, ir vėl galvojame, kaip leisti. Uždraudėme prekiauti parduotuvėms, ne maisto prekių, ir vėl sukame galvą, kaip padaryti, kad prekybos centrai galėtų dirbti. O čia tai vyriausybė, dirba išsijuosusi. Vargšai gėlininkai, tik jais niekas nesirūpina. Maniau, kad ši VYRIAUSYBĖ kitokia, Tas pats--nerūpi ŽMONĖS. Nėra žmogaus- nėra problemos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS