​Kunigas R. Doveika Kūčių vakarą kviečia tapti istorijos dalimi | Diena.lt

​KUNIGAS R. DOVEIKA KŪČIŲ VAKARĄ KVIEČIA TAPTI ISTORIJOS DALIMI

  • 7

Kūčios – ypatinga šventė, ypatingas vakaras, kai drauge susiburia visa šeima, visos mylinčios širdys. Šį vakarą – eteryje šviesi, tauriomis mintimis apipinta, gerais, kilniais darbais papuošta šventinė programa „Kūčių vakarienė su Ričardu Doveika“.

„Kūčių vakarienė su kunigu Ričardu Doveika“ – daugiau nei dvi valandos, šilumos, nuoširdumo ir gražiausių bei jautriausių pasirodymų. Vakaro šeimininkas Ričardas Doveika kalbins į Šv. Juozapo bažnyčią atvykusius svečius ir ves šventinę programa, jam padės Katažina Zvonkuvienė.

Šventą Kūčių vakarą širdis virpins būrys mylimų atlikėjų su gražiausiais ir jautriausiais šventiniais pasirodymais: D. ir K. Zvonkai atliks dainą „Aš tikiu Kalėdų stebuklu“, M. Pitrėnas ir I. Prudnikovaitė atliks „Baltos meilės Kalėdos“, M. Vitulskis „Kai tu šalia esi“, pasirodys Stano ir vaikų kolektyvas „Hey“, N. Juškos vaikų baletas ir daugelis kitų.

Kviečiu savo aukomis tapti gyvąją istorijos dalele.

„Mieli žiūrovai, šį vakarą kartu su perlaužtu kalėdaičiu ateiname į kiekvieno Jūsų namus. Šį šventą Kūčių vakarą gera būti kartu, dalintis bendryste ir prisidėti prie paties nuostabiausio veiksmo – bendrojo gėrio kūrimo čia, šiuose augančiuose ir bręstančiuose namuose – Šv. Juozapo bažnyčios pastate. Kviečiu savo aukomis tapti gyvąją istorijos dalele ir savo aukomis prisidėti prie šios bažnyčios statybų, išgyventi savo šeimų artumą ir suteikti žmonėms galimybę čia būti, būti pačiu savimi, nesuvaidintu, išsikalbėti, išsigodoti, išsidžiaugti, o svarbiausia – gyventi“, – R. Doveika kvietė leisti vakarą drauge ir prisidėti prie Šv. Juozapo bažnyčios Pilaitėje statybų.

„Mielieji, ar Jūs tikite Kalėdų stebuklais? Žmonių gerumu? Mes – taip. Padėkime stebuklams išsipildyti! Padėkime sukurti tokius Dievo namus, kuriame būtų gera visiems: ieškantiems nusiraminimo, vietos, kurioje galima pabūti su savo mintimis, pasikalbėti su Aukščiausiuoju. Vietos, kuri suburia žmones maldai, tikėjimui, galiausiai, vietos, kurioje vyksta gražiausios gyvenimo šventės: vestuvės ir krikštynos. Norėdami prisidėti prie šio kilnaus, gražaus tikslo, skambinkite tel. 1419 – auka 2 EUR“, – prie R. Doveikos kvietimo prisijungė Katažina Zvonkuvienė.

Skambučių skaičius neribojamas. Na, o jei norite sužinoti daugiau, ar paaukoti daugiau, apsilankykite interneto svetainėje www.pilaitėsparapija.lt.

„Kūčių vakarienė su Ričardu Doveika“ – gruodžio 24 d. 19.30 val. per TV3!

GALERIJA

  • ​Kunigas R. Doveika Kūčių vakarą kviečia tapti istorijos dalimi
  • ​Kunigas R. Doveika Kūčių vakarą kviečia tapti istorijos dalimi
  • ​Kunigas R. Doveika Kūčių vakarą kviečia tapti istorijos dalimi
  • ​Kunigas R. Doveika Kūčių vakarą kviečia tapti istorijos dalimi
  • ​Kunigas R. Doveika Kūčių vakarą kviečia tapti istorijos dalimi
  • ​Kunigas R. Doveika Kūčių vakarą kviečia tapti istorijos dalimi
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

viskas

ka mes matome ir girdyme nera realu isimtinais atvejais kai asmuo mirsta o visa kita veidmainyste ir tuscios kalbos juk tai profesija kaip ir visos tik vienos kazkuo naudingos kitos tik lieka graziu nostalgyniu ivaizdziu.......

NUOTRAUKA

Kažkoks narkomano žvilgsnis... it smauglys naują berniuką pamatęs.

Dievas myli TIESA ir TEISINGUMA

Prisimenam kaip kryziuociai nese zydokataliku tikejima i Lietuva. Pralietas proseneliu kraujas saukia KERSTUI. Dievo yra pasakyta: -- Dantis uz danti, akis uz aki.. Zydokatalikai Lietuvoje TURI BUTI ISNAIKINTI kaip piktzoles graziame Lietuvos darzelyje. AMEN.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS