Lietuvoje nustatyti dar 14 koronaviruso atvejų | Diena.lt

LIETUVOJE NUSTATYTI DAR 14 KORONAVIRUSO ATVEJŲ

Lietuvoje šeštadienį nustatyta 14 koronaviruso atvejų, bendras užsikrėtusiųjų skaičius išaugo iki 83, pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Anot pranešimo, Vilniuje nustatyti devyni teigiami atvejai, iš kurių du įvežtiniai iš Šveicarijos ir Portugalijos su persėdimais Belgijoje ir Vokietijoje, vienas asmuo dirbantis Ukmergės ligoninėje ir šeši, apie kuriuos informacija šiuo metu renkama ir bus patikslinta vėliau.

Klaipėdoje nustatyti keturi įvežtiniai atvejai, tarp jų – vidutinio amžiaus pora. Visi asmenys pasitikrinti atvyko į Klaipėdos mobilų punktą.

Šiauliuose vienam pacientui, grįžusiam iš Meksikos per Turkiją, nustatytas teigiamas koronaviruso atvejis, tačiau dėl geros sveikatos būklės jis izoliuotas namuose.

Kovo 20 dieną mirė pirmas COVID-19 užsikrėtęs žmogus – pagyvenusi moteris iš Ukmergės.

Pirmoji gydyta nuo viruso moteris iš Šiaulių pasveiko.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Melskime Dieva kad gelbetu nuo koronos viruso.

Himnas Išgirsk, meilingas Viešpatie, maldas ir ašaras gailias, jos šventą pasninką lydės keturias dešimtis dienų. Tu mūsų širdis permatai, žinai, kad esame silpni; bet į tave štai gręžiamės: suteik malonės, gelbėki. Nors daugel nusidėjome, atleiski atgailaujantiems ir savo Vardo šlovėje išgydyk sielų negalias. Padėki kūną tramdyti, marinti susilaikymu, o siela pasninkaudama teatsikrato nuodėmių. Švenčiausioji Trejybe, duok, Vienybe dieviška, suteik, kad būtų mūsų atgaila vaisinga mums, o tau miela. Amen.

kam isileidzia is uzsienio tautiecius

tegul sedi ten kur yra.

butaforinis tikrinimas

pakilo žmogui temperatūra, paskambino tu numeriu del tikrinimo, tai niekas niekam ten neidomu, sako skambink seimos gydytojai (sestadienis, nedirba) va jums ir tikrinimas. kiek suprantu neturi su kuo tikrint, tik nieks garsiai nesneka
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS