Lietuvoje vyrauja didelis miškų gaisringumas | Diena.lt

LIETUVOJE VYRAUJA DIDELIS MIŠKŲ GAISRINGUMAS

Didžiojoje Lietuvos dalyje vyrauja didelis, ketvirtosios iš penkių klasių, miškų gaisringumas, rodo pirmadienio Hidrometeorologijos tarnybos duomenys.

Kiek žemesnis, trečiosios klasės miškų gaisringumas, fiksuojamas šiaurės rytiniuose ir vakariniuose rajonuose.

Tokia situacija išsilaikys ir antradienį bei trečiadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Geofizikas inž. ROMUALDAS ZUBINAS

ŠIAURINIAME ŽEMĖS PUSRUTULYJE SIAUTĖS IR GAISRAI MIŠKUOSE!!!! TAI TĘSIS VISĄ ŠĮ TŪKSTANTMETĮ!!! TAI SUSIETA SU VIS AKTYVĖJANČIĄ SAULĘ!!! O SAULĖ AKTYVĖJA DĖL TO, KAD ŠIAURINIS ŽEMĖS PUSRUTULIS, KIEKVIENAIS METAIS, Į SAULĘ KRYPSTA per 0, 08 RADIALINIO LAIPSNIO!!! LAIKAS MOKSLININKAMS PAŽINTI TREČIĄJĮ IR KETVIRTĄJĮ ŽEMĖS AŠIES FIZINIUS JUDĖJIMUS!!!

Astronomas geofizikas inž. ROMUALDAS ZUBINAS

APIE MIŠKŲ GAISRINGUMĄ, MŪSŲ LAIKMETYJE, PRANEŠĖ ARISTOTELIS ir, EPE "FAETONTAS" ROMOS POETAS OVIDIJUS, MOKSLININKAMS BŪTINA ŽINOTI, KAD GEOFIZINIAI PROCESAI ŽEMĖJE KARTOJASI 6000 METŲ PERIODIŠKUMU!!! ŠIAME LAIKMETYJE, ŠIAURINIUOSE KALNŲ ŠLAITUOSE, INTENSYVĖS IR SIELIAI BEI NUOŠLIAUŽOS!!! LAIKAS EVAKUOTI GYVENTOJUS IŠ PAVOJINGŲ VIETOVIŲ!!!!!

Kur čia būsi patenkintas

kai teisėsauga ir teismai veikia rinkos dėsniais o eiliniam piliečiui apie tikrą socialinę, sveikatos, savos istorinės kultūros apsaugą ar jo orų gyvenimą galima tik pasvajoti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS