„Lietuvos įtakingiausieji 2018“: kas atsidūrė sąrašo viršuje? | Diena.lt

„LIETUVOS ĮTAKINGIAUSIEJI 2018“: KAS ATSIDŪRĖ SĄRAŠO VIRŠUJE?

  • 7

Įtakingiausiu tarp valstybės tarnautojų ir teisininkų elito atstovai išrinko Valstybės saugumo departamento (VSD) vadovą Darių Jauniškį, pirmadienį skelbia delfi.lt

Antroje vietoje yra Lietuvos banko vadovas Vitas Vasiliauskas, trečias – Konstitucinio Teismo pirmininkas Dainius Žalimas, ketvirta – Viešųjų pirkimų tarnybos vadovė Diana Vilytė, penktas – policijos generalinis komisaras Linas Pernavas.

Toliau eina Europos Žmogaus Teisių Teismo teisėjas Egidijus Kūris, generalinis prokuroras Evaldas Pašilis, valstybės kontrolierius Arūnas Dulkys, Specialiųjų tyrimų tarnybos direktorius Žydrūnas Bartkus ir kariuomenės vadas Vytautas Žukas.

Įtakingais laikomų tarnautojų ir teisininkų sąrašą naujienų portalas delfi.lt ir žurnalas „Reitingai“ sudarė apklausę tik vadinamąsias Lietuvos elito grupes: politikus, verslininkus/ekonomistus, popkultūros, sporto pasaulio atstovus, žiniasklaidos atstovus, visuomenininkus bei pačius tarnautojus/pareigūnus.

Renkant kitų sričių įtakingiausius būdavo atliekamos reprezentatyvios Lietuvos gyventojų apklausos.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

...

Juodoji Lietuvos gauja.

Rapolas

Ka jie padare gero Lietuvai ir jos zmonems? Kuo jie tokie itakingi?

Anonimas

O kada? Bus renkami itakingiausi vagis aferistai sukčiai ir bantitai? O gal čia jie ir ira? Tik dabar renkami grazoi formoi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS