M. Skuodis Raseiniuose aptars Lyduvėnų tilto statybų pabaigą | Diena.lt

M. SKUODIS RASEINIUOSE APTARS LYDUVĖNŲ TILTO STATYBŲ PABAIGĄ

  • 3

Susisiekimo ministras Marius Skuodis antradienį lankysis Raseinių rajone, kur aptars Lyduvėnų tilto statybų pabaigą ir kitus svarbius rajonui projektus.

M. Skuodis aplankys baigiamą tvarkyti Lyduvėnų geležinkelio tiltą, kuris yra ilgiausias ir aukščiausias tokio pobūdžio objektas Lietuvoje. Rekonstrukcijos projekto metu šis statinys pritaikomas lankytojams.

Kultūros vertybe laikomo Lyduvėnų geležinkelio tilto projektas įgyvendinamas kartu su Valstybine saugomų teritorijų tarnyba, kuri organizuos ekskursijas tiltu. Lyduvėnų tiltą planuojama atidaryti šių metų lapkričio mėnesį.

Su savivaldybės atstovais taip pat bus aptariamas tilto per Dubysą rekonstrukcijos projektas, svarbiausi pėsčiųjų ir dviračių takų įgyvendinimo, žvyrkelių asfaltavimo ir jų finansavimo klausimai, pranešė Susisiekimo ministerija

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

M

Seniai ,jis pastatytas,ir keliai nutiesti,bet per 30m.nesugebame,nei išlaikyti tai kas gauta veltui.Nera vadovų,pinigų.

Anonimas

Gal ne statyba, o rekonstrukcija ? Ar ne taip, tūpas žurnaliste ? Kaip norisi pasigirti, ar ne ? Bet tai du skirtingi dalykai.

Šaunu

Pagaliau vyksta railbaltika,viabaltika, prasidės ir Utenos kelio rekkonstrukcija. O tiek metų Kremliaus chalopo brazovskio šunauja visokiais būdais stabdė vilkino... gėda komunistams

SUSIJUSIOS NAUJIENOS