Per medaus mėnesį sunkiai sužalotas kaunietis pargabentas į Lietuvą: nuvežtas į Kauno klinikas | Diena.lt

PER MEDAUS MĖNESĮ SUNKIAI SUŽALOTAS KAUNIETIS PARGABENTAS Į LIETUVĄ: NUVEŽTAS Į KAUNO KLINIKAS

  • 28

Per medaus mėnesį Balyje sunkiai sužeistas kaunietis Mindaugas Bernotas pirmadienį pargabentas į Lietuvą. Apie tai feisbuke pranešė jo tėtis Virgilijus Bernotas.

„Šiandien, rugpjūčio 14 dieną, praėjus nepilnam mėnesiui nuo nelaimės, mano sūnus Mindaugas pagaliau grįžo į Lietuvą! Negaliu sakyti namo, nes po beveik parą trukusios kelionės iš oro uosto jis buvo nuvežtas tiesiai į Kauno klinikas. Dabar prasideda ilgas kelias laukiant naujų stebuklų, sveikstant ir šalinant daugybės patirtų traumų pasekmes“, – „Mindaugo B palaikymo grupėje“ feisbuke rašė V. Bernotas.

Vyras dėkojo visiems, kurie prisidėjo prie sūnaus grįžimo į Lietuvą. 

„Šiuo savo įrašu noriu išreikšti begalinę padėką visiems prisidėjusiems prie to, kad Mindaugas grįžtų į Lietuvą. Kaip rašiau anksčiau, sunku nusakyti, su kokiu žmonių gerumu susiduria Mindaugas, jo žmona Greta ir mes, jo šeima bei artimieji.

Didžiulė padėka Indonezijos medikams, kurie padarė viską, kas jų valioje, gelbstint Mindaugo gyvybę, atliekant sudėtingas operacijas bei parengiant Mindaugą grįžimui į Lietuvą!

Ši nelaimė parodė, kad be šeimos ir artimųjų, Mindaugas, Greta ir mes turime fantastiškus draugus bei senus bičiulius, nuostabius esamus bei buvusius bendradarbius, o taip pat, kad Lietuvoje yra daug gerų žmonių, kurie sugeba atsiliepti į nepažįstamo žmogaus pagalbos šauksmą.

Taip pat noriu padėkoti ir mūsų diplomatinėms tarnyboms, kurios kiek galėjo ir kiek leido jų atsakomybės ribos, stengėsi kaip galima mums padėti.

Noriu padėkoti organizacijoms Lietuvos Caritas ir Lietuvos Raudonasis kryžius, įmonėms ir organizacijoms, kurios be jokio prašymo pačios susisiekė ir suteikė paramą.

Esame labai dėkingi visai „Turkish Airlines“ komandai Lietuvoje – už iki smulkiausių detalių apgalvotą, sklandžią ir saugią Mindaugo, Gretos bei medikų kelionę į Lietuvą.

Dar vieną pačią nuoširdžiausią padėką norėčiau pareikšti „Hostinger“ kompanijai. Jūs visi esate fantastiški! Ši kompanija ir jos žmonės nuo pirmos nelaimės valandos iki dabar teikia visapusišką paramą Gretai ir Mindaugui. Kompanijos žmonės, Gretos kolegos, atliko titanišką organizacinį ir koordinacinį darbą buvimo Indonezijoje metu, organizavo Mindaugo parskraidinimą į Lietuvą. Jūs tikrai nusipelnote svajonių darbdavio titulo!

Dabar jau sunku ir išvardinti visus, kam mes esame dėkingi. Virš 2600 žmonių, įmonių bei organizacijų paaukojo Mindaugo Bernoto paramos ir labdaros fondui. Nemažiau už paaukotus pinigus yra neįkainojami jūsų visų įrašyti linkėjimai greičiau pasveikti Mindaugui!

Šį savo įrašą noriu pabaigti Antuano de Sent Egziuperi žodžiais: „Yra tik viena tikra vertybė – tai žmogaus ryšys su kitu žmogumi“.

Dar kartą didžiulis AČIŪ jums visiems!“ – dėkojo V. Bernotas.

Primename, kad liepos 20 d. jauną šeimą ištiko didžiulė nelaimė – per medaus mėnesį Indonezijoje ant vyro užvirto medis.

Sunkiai sužalotas M. Bernotas buvo nugabentas į Indonezijos ligoninę. Jam buvo atlikta ne viena operacija.

Paramos rinkimui šeima įkūrė „Mindaugo Bernoto paramos ir labdaros fondą“.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

medaus

skonis su silkes ir shoodo prieskoniu cia tai tikrai

Anonimas

Kas kaltas kad pasirinko tokią kelionę.Ne vienas kuris ieškojo rojaus ,rado mirtį.Ju pačiu reikalas.

Kauniete

Senis teisus draustis reikia. Šiap nelaimè baisi, duok dieve kad ir meilè nepasibaigtu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS