Mirė žinomas verslininkas A. Šikšta | Diena.lt

MIRĖ ŽINOMAS VERSLININKAS A. ŠIKŠTA

  • 19

Eidamas 54-uosius metus mirė verslininkas Arūnas Šikšta, praneša 15 min.

Portalui žinią apie verslininko mirtį šeštadienį patvirtino jo bičiulis Rimantas Misevičius.

A. Šikšta buvo vienas iš ryškiausių pastarųjų kelių dešimtmečių Lietuvos verslo vadybininkų, karjeros viršūnėje 2004–2013 metais vadovavo telekomunikacijų bendrovei „TEO LT“. Iki tol jis vadovavo tuometinio „Hansabanko“ (dabar „Swedbank“) valdybai, 2013–2015 metais buvo Vilniaus universiteto Tarptautinės verslo mokyklos direktorius, o nuo 2016 vasario – „Vilniaus viešojo transporto“ valdybos pirmininkas. 2015 metais A. Šikšta buvo išrinktas į Vilniaus savivaldybės tarybą, tačiau vėliau mandato atsisakė.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Kursiokas

Buvau kursiokai tame pačiame technikume. Nerašinėkit nesąmones. Iš niekur jis nišlėkė. Vunderkindas nebuvo , tačiau žmogus žingsnis po žingsnio siekė žinių. Pabandykit imti ir tapti tarkim verslo mokyklos direktoriumi šiaip sau. Žmogus buvo neeilinių gabumų. Teisiniai ramybėje.

Kursiokė

Didžiai nustebino žinutė,kad mirė buvęs kursiokas Arūnas. Nieko apie jo gyvenimą nežinojau,todėl dar labiau nustebino jo gyvenimo istorija. Tokias pareigas užėmęs,šitaip išaukštintas žmogus turėjo būti neeilinio proto,ar ne? O juk buvo visai ne taip. Jokių gabumų mokslui,tik didžiulis menas tuščiažodžiauti ir trintis prie " elito". Nieko nuostabaus,kad Lietuvoje toks žemas pragyvenimo lygis,jeigu va tokie bankininkai ir biznieriai užima vadovaujančias pozicijas. Užtat ambicijos oho,jau tada kursiokus skirstė į padorius ir " kaimiečius", nors iš technikumo išlėkė kaip musė iš barščių,nes gabumai "neišnešė",o vat menus aukštojo mokslo įstaigoje studijavo. Apie išsilavinimo kokybę toje aukštojoje įstaigoje spręskite patys. Tik šito fakto jo biografijoje nerasite. Matyt,nelabai prestižas,kai tave iš technikumo išprašo? Liūdna,kad išeina žmogus net 60 nesulaukęs,tikrai užjaučiu artimuosius,bet melo apie ypatingus gabumus irgi nesinori klausytis. Apie mirusius-tik tiesą!

va kaip

Va gyvas pavyzdys kaip lengva taškyti svetimus pinigus,kol gavo afigienas algas buvo uch turtingas ,viskas chaliava ! Pabandet pats užsidirbti ,ir basta.bankrotas ir ATA
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS