Nėštumo atostogų išeinančią Lygių galimybių kontrolierę B. Sabatauskaitę pavaduos E. Žiobienė | Diena.lt

NĖŠTUMO ATOSTOGŲ IŠEINANČIĄ LYGIŲ GALIMYBIŲ KONTROLIERĘ B. SABATAUSKAITĘ PAVADUOS E. ŽIOBIENĖ

  • 77

Nėštumo ir gimdymo atostogų išeinančią Lygių galimybių kontrolierę Birutę Sabatauskaitę pareigose pavaduos Vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė, pirmadienį skelbia naujienų portalas „15min“.

Kaip portalui pranešė Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos atstovė Mintautė Jurkutė, ilgalaikių atostogų B. Sabatauskaitė išėjo nuo pirmadienio. Visgi šį sprendimą dar turės patvirtinti Seimo valdyba.

Apie šeimos pagausėjimą kartu su partnere, Lietuvos žmogaus teisių centro vadove Jūrate Juškaite pirmadienį B. Sabatauskaitė užsiminė ir feisbuke.

Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos vadove B. Sabatauskaitė paskirta 2021 metų kovą.

Seimo pirmininko teikimu Lygių galimybių kontrolierių penkeriems metams skiria ir atleidžia Seimas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (77)

Anonimas

Iki ko nusiritom laisvoj Lietuvoj gal tas vaikų teisės gynėjų iškrypėlių gyvenimas visai neįdomus jau geriau slėpkitės po mėšlo krūvą ir nesireklamuokit nes Lietuvoje yra gražių vyrų ir kurkit pilnas šeimas

Ingrida

Kam įdomu,kad dvi liesbietės pasigimdys vaiką?Ir ne be vyro pagalbos?Vargšas vaikelis.Baisu net pagalvoti, koks bus jo gyvenimas.

O matko bosko

Tai visiškas smegenų išnykimas!! Jos vistiek viena kitą apgaudinėja, nes kažkuri moteris juk atlieka vyro vaidmenį poroje ir kas, kad abi yra "jos". Vaiko ar kas nors paklaus, o gal jis nori normalioj šeimoj augti, kur tėtis ir mama. Juk vaikai iš dvieju mamų beatsiranda, čia ir arkliu aišku... Pasiskaitykit ligoniu kasų TLK kodus... Apie lyties tapatumo sutrikimo diagnozavimą ir gydymą. 2022metai.. Ir nekriokit apie tolerancijas... Nenormalu yra tai, kas nėra normalu!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS